Ünlü oyuncu Güven Kıraç'tan ihanet açıklaması

TAKİP ET

Geçtiğimiz ay bir mekandan çıkarken genç bir kadınla görüntülenen ünlü oyuncu Güven Kıraç, 12 yıllık eşine ihanet ettiği yönündeki iddialarla gündeme gelmişti. Güven Kıraç hakkında ortaya atılan ihanet iddiaları sonrasında sessizliğini bozdu.

Reklam
Reklam

Sevilen oyuncu Gürhan Kıraç, geçtiğimiz ay Asmalımescit'te bir mekandan çıktığı sırada bir kadınla samimi görüntülenmişti. 12 yıllık eşini aldattığı iddia edilen Güven Kıraç, ihanetin ardından eşinden ayrılmıştı. Ünlü oyuncu bugün Instagram hesabından hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Boşanmadan önce evlilik bitti

12 yıllık eşini genç bir kadınla aldattığı iddia edilen ünlü oyuncu Güven Kıraç Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. İhanet iddiaları ile ilgili sessizliğini bozan oyuncu, “Özel hayata saygı lütfen! Daha önce özel hayatımla ilgili çıkan haberlere sessiz kalmıştım ancak yine benzer haberler çıkınca işin doğrusunu yazmak istedim. Bir ilişkinin, bir evliliğin bitmesi boşanmadan çok önce oluyor, boşanma son noktadır. Çiftler bazen anlaşamaz ve ilişkileri bitebilir. Biz de anlaşmalı olarak boşandık, saygı ve sevgi çerçevesinde kızımızın ebeveynleri olarak kalacağız. Çıkan haberler beni olduğu kadar ailemi de üzmekte” dedi.