Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu yeni sevgilisi ile Marmaris'te yakalandı

TAKİP ET

Üç kuruş dizisinden rol arkadaşı Nesrin Cevadzade ile adı aşk dedikodularına karışan Ancak bu iddiaları yalanlayan Uraz Kaygılaroğlu yeni sevgilisi ile Marmaris'te kameralara yakalandı.

Reklam
Reklam

Kendisi gibi oyuncu olan Melis İşiten ve 5 yıllık evliliğini 2019 yılında bitiren Uraz Kaygılaroğlu son dönemlerde birçok isimle anılmıştı. Berrak Tüzünataç ve Gülcan aslan ile kısa sürede de aşk yaşayan Uraz Kaygılaroğlu son olarak üç kuruş dizisinden rol arkadaşı Nesrin Cevadzade ile anılmıştı. Her iki tarafta bu iddiaları yalanlarken Uraz Kaygılaroğlu nihayet yeni sevgilisi ile Marmaris'te kameralara yakalandı.

GÖRÜNTÜLENMEMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTILAR

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu şu sıralar ismi bilinmeyen kız arkadaşı ile Marmaris'in tatil belgesi Bozburun'da tatil yapıyor. 3 gün tatil için Marmaris'e giden çiftin görüntülenmemek için odadan dahil çıkmadıkları öğrenildi. Ayrıca ünlü oyuncu çalışanları da sıkı sıkıya tembihledi. Ancak buna rağmen Uraz Kaygılaroğlu ve yeni sevgilisi kameralara yakalandı.

SEVGİLİSİNİN KÖPEĞİNİ TAŞIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Hatay çalışanları da çiftin görüntü vermemesi için yoğun güvenlik önlemleri aldı ancak ünlü oyuncu sevgilisi ile geçirdiği tatilin son gününde görüntü verdi. Otelden ayrılırken çekilen görüntülerde Uras Kaygılaroğlu'nun ismi bilinmeyen kız arkadaşının köpeğini taşıdığı görülüyor. Taze aşıklar otelin önünde kendilerini bekleyen bota binerek uzaklaştı.