Ünlü yazar Pucca'nın 'Çıplak fotoğraflarının olduğu' telefonu çalındı: Şantaj şoku!

TAKİP ET

Yazar ve sosyal medya fenomeni olan Pucca, sosyal medyadan son paylaştığı durumla, cep telefonunu çalan hırsızın kendisine şantaj yaptığını söyledi. 'Telefonda çıplak fotoğraflarımın olduğunu, ortaya atmamak için 500 bin TL istediği bir mail geldi' açıklamasını yaparak yaşadığı şoke edici durumu paylaştı.

Reklam
Reklam

En son Dubaili zengin iş insanlarının, dünyanın pek çok yerinden influencerlarla iletişime geçerek yüksek meblağlar karşılığında üzerlerine dışkılaması gündeme bomba gibi düşmüşken şimdi de PuCCa, telefonunu çalan hırsızın yaptığı şantajla gündeme geldi.

Yazar ve sosyal medya fenomeni olan ve PuCCa ismiyle tanınan Selen Pınar Işık, sosyal medya hesabından hırsızlık olayını paylaştı.

Paylaşımında, “8 Haziran gecesi telefonum çalındı arkadaşlar. Sonra bana, telefonumda çıplak fotoğraflarımın bulunduğu, ortaya atılmaması için 500 bin TL istedikleri bir mail geldi” ifadelerini kullandı.

“G…ümün fotoğrafı 500 binmiş”

“G..ümün fotoğrafı 500 binmiş diye düşünüyorken, çıplak fotoğraf biriktirmeyecek kadar internet kaşarı olduğum aklıma geldi, biri beni tehdit edecek olsa ‘Photoshopsuz fotoğraflarını koyarız’ derdi. Yalandan da olsa g.tümü beğenirseniz sevinirim’ dediği paylaşımla hırsızların oyununa gelmedi.



Kadınlardan mesajlar

Yaptığı paylaşımdan sonra birçok kadın aynı sorunu yaşadığını PuCCa’ya dile getirdi. PuCCa ise yanıt olarak, “Bu arada çıplak fotoğrafları sebebiyle tehdit edilen yüzlerce kadın bana yazmış. Bu sizin bedeniniz, istediğinize göstermekte özgürsünüz. Bunları oraya atmak isteyende sorunlar, sizlerde değil” ifadelerine yer verdi.

“Annenize anlatın”

Ergen kızlara özellikle bu durumu anneleriyle paylaşmaları gerektiğini söyleyen PuCCa, “Anlamaz demeyin, emin olun anneleriniz de sizin geçtiğiniz yollardan geçti…” mesajını vererek birçok kadının bu tür şantajlara maruz kaldığını gösterdi.