Ünlülerin tek paylaşımda kazandıkları para dudak uçuklattı

TAKİP ET

Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımlarından kazandıkları paralar ortaya çıktı. Sadece bir paylaşımda binlerce lira kazanan ünlülerin geliri dudak uçuklatıyor.

Reklam
Reklam

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan ünlü isimlerin paylaşımlarından kazandıkları para bu rakamlar halis mi dedirtti. Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Çağla Şikel, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Murat Boz Ve Burcu Esmersoy gibi ünlü isimler tek bir paylaşım yaparak binlerce lira kazanıyor. İşte ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımlarından elde ettikleri gelirler.

Tek bir paylaşıma binlerce lira

Artık ünlü isimler sosyal medya üzerinden de gelir elde ediyor. Birçok ünlü şarkıcı, manken, oyuncu sosyal medyadan paylaşımlar yaparak kazancını adeta katlıyor. Sosyal medyada binlerce takipçisi bulunan ünlü isimler bir paylaşıma 250.000 TL’ye kadar para talep ediyor.

En çok kazananlar belli oldu

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan ünlü isimler arasında en çok kazananlar da belli oldu. Burak Özçivit tek bir paylaşıma 250.000 TL alırken Hande Erçel ise 230 bin TL istiyor. Serenay Sarıkaya 140.000 TL, Neslihan Atagül 130.000 TL, fahriye can 120.000 TL, Çağla Şikel 100.000 TL burcu Esmersoy 100.000 TL, Murat Boz ise 80.000 TL kazanıyor.