Uraz Kaygılaroğlu yaptıklarıyla herkesi şaşırttı! Trafiği birbirine kattı, özel korumaları devreye girdi

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun olaylı gecesi magazin manşetlerine bomba gibi düştü. Son olarak sosyal medya hesabından yakın arkadaşları da dahil çok sayıda ünlü ismi silmesiyle gündeme gelen Kaygılaroğlu, bir mekan çıkışı ortalığı birbirine kattı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz akşam Caddebostan’da bir mekandan çıkarken kameralara yansıyan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yaptıklarıyla adeta ağızları açık bıraktı. Mekan çıkışı hızlı adımlarla aracına binen ve kameraların görüntü aldığını görünce özel korumalarını devreye sokan oyuncu, trafiği birbirine kattı. Ters yoldan dönüş yaparak olay yerinden hızla uzaklaşan ünlü oyuncunun yaptıkları görenleri şaşkına çevirdi.

SOSYAL MEDYADA ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSMİ TAKİPTEN ÇIKTI

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından çok sayıda ünlü ismi takipten çıkmasıyla gündeme gelmişti. Yakın arkadaşları da dahil birçok ünlü ismi takipten çıkan Kaygılaroğlu, bu kez bir mekan çıkışı yaptıklarıyla gündem oldu. Geçtiğimiz akşam Caddebostan’daki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıyan Kaygılaroğlu, gazetecilerin görüntü aldığını görünce korumaları devreye soktu. Görüntü alınmaması için her şeyi yapan ünlü oyuncu, trafiği de birbirine kattı.

TERS YOLDAN DÖNÜŞ YAPIP TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI

Bu gergin anlarda gazetecilerin kendisine yönelttiği ‘Uraz Bey bu duruma ne gerek var?’ sorusuna karşılık kameraya bakarak gülümseyen oyuncu, ardından trafiği durdurarak ters yoldan dönüş yaptı. Trafiği adeta birbirine katan Kyagılaroğlu, daha sonra hızlıca olay yerinden uzaklaştı.