Uşak'ta cinnet geçiren koca önce eşini katletti sonra da intihara kalkıştı!

TAKİP ET

Uşak'ta yaşayan Önder Bulut (43), isimli bir kişi 3 çocuğunun annesi olan eşi Nazife Bulut'u (39) av tüfeği ile katletti. Daha sonra tüfeği kendisine doğrultan Önder Bulut, intihara kalkıştı. Bulut ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Korkunç olay Uşak merkezde meydana geldi. Edinilen bilgilere Önder Bulut (43) isimli bir kişi arkadaşından ödünç olarak aldığı bir araçla eşi Nazife Bulut'u (39) kent ormanına götürdü. Çift arasına henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı başlayan tartışma kavgaya dönüşünce Önder Bulut, yanında getirdiği av tüfeği ile eşini öldürdü.

Kafasından vurulan Nazife Bulut, olay yerinde hayatını kaybederken, Önder Bulut, o sırada A.R. Bulut'u aradı ve eşini öldürdüğünü kendisinin de intihar edeceğini söyledi.



Abi, A.R. Bulut, telefonu kapatır kapatmaz olay yerine gitti ve yengesi Nazife Bulut'un hareketsiz yattığını, kardeşi Önder Bulut'un da çenesinden yaralandığını gördü. Abi Bulut, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirirken kısa sürede olay yerine giden sağlık ekipleri ağır yaralı olduğunu tespit ettikleri Önder Bulut'u ambulansa alarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdılar.

Olay sırasında hayatını kaybettiği belirlenen 3 çocuk annesi Nazife Bulut'un cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken . olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı Önder Bulut'un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

uşak Önder Bulut Nazife Bulut cinayet intihar