Uşak'ta skandal olay! Acil doktoru hastasına tecavüz etti

TAKİP ET

Uşak'ta eğitim ve araştırma hastanesinden pratisyen hekim olarak görev yapan doktor Murat Yağcı, ilaç vererek uyuttuğu hastasına tecavüz etmekten dolayı tutuklandı.

Reklam
Reklam

Uşak'ta duyanları şoke eden bir olay yaşandı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisinde pratisyen hekim olarak görev yapan Barış Yağcı, acile gelen bir hastasına ilaç vererek uyuttu ve daha sonrada tecavüz etti. İşte kan donduran olayın ayrıntıları..


Daha önceden alkol alıp sokak köpeğini tüfekle öldüren ve komşularının ev ve arabalarını yakmak suçlamalarında hakkında bir çok cezai işlem uygulanan pratisyen doktor Barış Yağcı'nın son olayı 'pes artık' dedirtti.

Görevli olduğu hastanede de dengesiz hareketleri ile bilinen Dr. Barış Yağcı, bir eğlence merkezinde çalışan 21 yaşındaki Yağmur G. isimli hastayı acil serviste Kovid 19 şüphesi ile muayene etti. Daha sonra genç kadını odasına yönlendiren Dr. Yağcı, kadına burada serum taktı ve bir de ilaç verdi.

İlacın ve aldığı alkolün etkisi ile baygın düşen kadın, sabah gözünü açtığında iç çamaşırlarının çıkarıldığını gördü ve tecavüze uğradığını anladı. O sırada kanepede uyuyan doktoru uyandırmayan genç kadın odadan sessizce ayrıldı ve soluğu savcılıkta aldı.


Savcılığa yapılan şikayet sonrası doktor hakkında bir soruşturma başlatılırken kadının kan testinde doktorun ona verdiği uyutucu ilacın etkilerine rastlanıldı. Polis tarafından gözaltına alınarak ifadesi tamamlanan Barış Yağcı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak gözaltına alındı.

 

uşak doktor murat yağcı hastasına tecavüz