Usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Yeşilçam'ın jön ismi iyileşti mi?

TAKİP ET

Muğla 'nın Ortaca ilçesinde 20 Kasım Cumartesi günü ani bir şekilde rahatsızlanarak derhal ambulans ile Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 'ne kaldırılan ünlü sanatçının beyin damarına pıhtı attığı teşhisi konulmuştu. Kadir İnanır geçtiğimiz günlerde hemen ameliyata alındı ve usta oyuncunun sağlık durumunun ne olduğunu merak edenler için oyuncu olan sevgilisi Jülide Kural bir açıklama yaptı. işte Yeşilçam 'ın usta oyuncusu Kadir İnanır 'ın sağlığına dair edinilen son dakika haberi..

Reklam
Reklam


Muğla 'nın Ortaca ilçesinde 20 Kasım Cummartesi günü ani bir şekilde rahatsızlanarak derhal ambulans ile Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 'ne kaldırılan ünlü oyuncu Kadir İnanır 'ın beyin damarına pıhtı attığı teşhisi konuldu ve ünlü sanatçı bir müddet yoğun bakım servisinde yattıktan sonra nöroloji servisnde özel bir odaya alınarak tedavisine devam edildi. Yeşilçam 'ın jönü için 6 kişiden oluşan özel bir uzman doktor ekibi oluşturuldu. bu ekibin arasında ise kalp damar cerrahı, nöroloji uzmanı, genel cerrah ile beyin ve damar cerrahları yer almaktadır. Kadir İnanır için özel olarak oluşturulan bu uzman doktor ekibi ise ünlü sanatçıyı an be an gözetim altında tutarak takip ettiler ve sürekli olarak da oyuncuya birtakım tetkikler yaparak filmler çektiler. Nöroloji servisinde doktor takibi devam eden Kadir İnanır, pazar gününün akşamında ise birden beyin kanaması geçirdi ve bu durum üzerine de hemen doktorlar tarafından acil olarak ameliyata alındı. Ünlü sanatçı, oldukça başarılı bir şekilde yapılan operasyonun ardından ise yoğun bakım servisine alınarak gözetim altında tutuldu. ameliyattan sonra doktorlar tarafından uyandırılan Kadir İnanır 'ın solunum cihazına bağlı kalmadığı ve bilincinin de açık olduğu ancak oluşabilecek her türlü gelişmeye karşı olarak yine de yoğun bakım ünitesinde tutulacağının bilgisi paylaşıldı. Denizli Pmukkale Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde tedavi süreci devam eden usta oyuncunun sağlık durumuna dair doktorları tarafından şu bilgiler verildi;

'' Bize espiri yapıp şakalaşabiliyor! ''
Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi olan Prof. Dr. Selçuk Yüksel; Kadir İnanır 'ın hem takip hem de tedavi süreci boyunca 6 kişiden oluşan bir uzman doktor ekibi kurulduğunu söyledi ve '' Takip süreci boyunca, geçtiğimiz pazar günü hiç beklenmedik bir şekilde meydana gelen bir kanama söz konusu olduğunu tespit ettik ve Kadir Bey 'i hemen ameliyata aldık. Ardından gelen süreç itiberi ile de hastamızı yoğun bakım servisimizde gözetim altında tutarak takip etmeye deva ediyoruz. Bu süreç boyunca gelmiş olduğumuz son nokta ise son derece iyi ve yüz güldürücüdür. Usta oyuncumuz Kadir İnanır artık kendi öz bakım işlerini kendisi yapabilecek düzeyde hem konuşmakta hem de telefonunu kullanabilmektedir. ayrıca bizler ile de espiriler yaparak şakalaşabilmektedir. '' açıklamasında bulundu. 
Yoğun bakım ünitesinde tedavi süreci devam eden Kadir İnanır, doktorlarının görüşü ile normal odaya alındı. Bu güzel haberi ise usta oyuncunun hayat arkadaşı olan Jülide Kural sosyal medya hesabı üzerinden yamış olduğu bir paylaşım ile Usta oyuncunun sevenlerine şu şekilde verdi;
''  Sizin de bildiğiniz üzere usta oyuncumuz Kadir İnanır, geçirmiş olduğu bir operasyonun ardından tedavi sürecine yoğun bakım ünitesinde devam etmekteydi. 25 Kasım Perşembe gününden itibaren ise bütün verileri olumlu yönde seyrettiği için doktorlarının kararı ile normal odaya alındı. Zihin fonksiyonları ile beden fonksiyonları tamamiyle sağlıklı durumdadır. doğal olarak bu zorlu sürecin yorgunluğu hala devam etmektedir fakat Pamukkale Üniversitesi Hastanesi 'nin de elbbette ki en başta doktorları olmak üzere bütün sağlık çalışanlarının hem emeği, hem özeni hem de sevgisi sayesinde üstesinden gelmeye çalıştığımız bu süreci çok büyük bir hız ile olumlu yönde dönüştürmektedir. hem bu sürecin hassasiyeti hem de pandemi dönemi sebebi ile ne yazık ki hiçbir şekilde ziyaretçi kabul edilmemektedir, bu yüzden de sevenlerinin bu konuda ki anlayışına sığınmaktayız. 
Bugünden bir anekdot: Kadir, sevgili doktorları Nörolog hekim Çağdaş Erdoğan ve Psikiyatrist Osman Özdel ile birlikte sohbet ettikleri bir esnada '' Sevgi emektir sözünün doğruluğunu şimdi bir kere daha anlıyorum '' dedi. 
Unutmayın ' SEVGİ EMEKTİR! ' 
Saygılarım ile.. Jülide Kural ''

Kadir İnanır Pamukkale Üniversitesi Hastanesi son dakika Kadir İnanır iyileşti mi?