Usta oyuncu Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e olay sözler

TAKİP ET

Türk sinemasının usta ismi Serdar Gökhan bir dönem birlikte rol aldığı Burak Özçivit'e Ateş püskürdü. Serdar Gökhan Burak Özçivit için "Kulağımın kılı kadar değeri yok" dedi.

Reklam
Reklam

Usta oyuncu Serdar Gökhan, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen festivale katıldı. Festivalde Burak Özçivit ile tartışma yaşayan Serdar Gökhan daha sonrasında yaptığı açıklamada yakışıklı oyuncuya adeta ateş püskürdü. Televizyonda yayınlanan bir canlı yayına bağlanan Serdar Gökhan Burak Özçivit için "Kulağımın kılı kadar değeri yok" dedi.

Aynı sahneye çıkmak istemedi

Usta oyuncu Serdar Gökhan, Özbekistan'da Taşkent Film Festivali sırasında kendisi ile aynı sahneye çıkmadığını iddia ettiği Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit'e adeta ateş püskürdü. Özellikle Burak Özçivit'in kulisten bağırdığını ve kendileri ile aynı sahnede olmak istemediğini söyleyen Gökhan, açtı ağzını yumdu gözünü.

Kulağımın kılı kadar değeri yok

Yaşanan gerginliğin ardından TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programına telefonla bağlanan Serdar Gökhan detayları anlattı. 12 oyuncu ile birlikte sahneye oturduklarını söyleyen Serdar Gökhan, programın devam etmesini bekledikleri sırada 2 boş olan sandalyeye Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit'in oturması gerektiğini söyledi. Ancak iki ünlü ismini sahneye gelmediğini belirten Serdar Gökhan, “Kulisten duyduğum seslere kadar "Ben gelmem, ben çıkmam" diye bağrışmalar duydum." dedi. Bir dönem birlikte de rol aldığı Burak özçivit'e oldukça sinirli olduğu gözlenen Serdar Gökhan açıklamasının devamında ise "Ben onu kıskanıyormuşum, kulağımın kılı kadar benim üzerimde bir etkisi yok" dedi.