Usta sanatçı Cüneyt Arkın son yolculuğuna uğurlanıyor

TAKİP ET

Son dakika… Geçtiğimiz gün 85 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Cüneyt Arkın için Taksim Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenleniyor. Düzenlenen törenin ardından Usta sanatçının cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınacak olan cenaze namazı sonrasında Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecek.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin Malkoçoğlu olarak tanıdığı, Dünyayı Kurtaran Adam, Battalgazi gibi birçok filmin başrolünü oynayan Yeşilçam'ın Usta ismi Cüneyt Arkın önceki gün 85 yaşında hayatını kaybetmişti. Kalbi duran ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yeşilçam'ın Efsanesi bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Cüneyt Arkın için Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenleniyor. Usta sanatçının cenazesi törenin ardından Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
 

Cenazesi Atatürk Kültür Merkezi'ne götürüldü

Yeşilçam'ın Unutulmaz ismi Cüneyt Arkın bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Cüneyt Arkın'ın Cenazesi sabah saatlerinde eşi Betül Cüreklibatır, oğulları Murat halkın ve Kaan Cüreklibatır ile yakınları tarafından Zincirlikuyu'da Gasilhanesinden Atatürk Kültür Merkezi'ne götürülmek üzere alındı. Cüneyt Arkın'ın tabutu Türk bayrağına sarılırken oğlu Murat Arkın gözyaşlarına hakim olamadı. Babasının tabutunu seven Murat Arkın, Daha sonrasında Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak tören için yola çıktı.
 

Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek

Usta oyuncu Cüneyt Arkın için bugün Protokolü ve sanatçı dostlarının katılımı ile Atatürk Kültür Merkezi'nde cenaze töreni düzenlenecek. Törenin ardından Usta oyuncunun naaşı Teşvikiye Camii'ne götürülecek. Burada kılınacak olan cenaze namazı sonrasında Cüneyt Arkın'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.