Usta sanatçı Zerrin Özer intihar mı etti? Zerrin Özer'in son durumu nasıl?

TAKİP ET

Usta sanatçı Zerrin Özer'in dün aksam saatlerinde intihar ettiği ve hastaneye kaldırıldığı haberleri gündemde bomba etkisi yarattı. Dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırılan Zerrin Özer'in son durumu merak edildi. Zerrin Özer'in menajeri Haluk Şentürk, usta sanatçının sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

Usta sanatçı Zerrin Özer’in dün aksam saatlerinde intihar ettiği ve hastaneye kaldırıldığı haberleri gündemde bomba etkisi yarattı. Geçtiğimiz günlerde köpeği Hurma’nın vefat etmesiyle büyük bir üzüntü yaşayan Zerrin Özer’in sinir krizi geçirerek intihar girişimde bulunduğu iddia edilirken dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırılması iddiaları güçlendirdi. Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi’ne kaldırılan Zerrin Özer’in midesinin yıkandıktan sonra yoğun bakıma kaldırıldığı söylenirken Özer’in son durumu merak edildi. Çıkan iddialardan sonra Zerrin Özer’in menajeri Haluk Şentürk, usta sanatçının sağlık durumu ve çıkan dedikodularla alakalı açıklamalarda bulundu. Zerrin Özer’in sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyleyen Haluk Şentürk, Zerrin Özer hakkında çıkan intihar haberlerinin asılsız olduğunu dile getirdi.

Zerrin Özer’in, TRT Müzik ekranlarında program yaptığını ve 15 bölüm üst üste çekim yapıldığı için bünyesinin yorgun düştüğünü belirten Haluk Şentürk, geçtiğimiz günlerde köpeğinin de ölmesiyle psikolojik olarak çöken Zerrin Özer’in el ve ayak titremesiyle hastaneye kendi rızasıyla gittiğini ve hastanede yapılan tetkikler sonrasında kendisine serum verildiğini söyledi. Zerrin Özer’in midesinin yıkandığı ve intihar ettiği haberlerinin doğru olmadığını söyleyen Haluk Şentürk, Özer’in sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. 
 

Zerrin Özer Zerrin Özer intihar mı etti