Usta sanatçı Zerrin Özer sevenlerini korkuttu! Zerrin Özer intihar girişiminde mi bulundu? Sanatçının sağlık durumu hakkında bilgiler

TAKİP ET

Usta sanatçı Zerrin Özer'in intihar ettiği iddiaları magazin gündeminde zirveye oturdu. Dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırılan Zerrin Özer'in intihar ettiği öne sürüldü. Birçok kişinin merak etmesi üzerine Zerrin Özer'in menajeri çıkan bu iddialar hakkında konuştu. İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Usta sanatçı Zerrin Özer intihar girişiminde mi bulundu? Gerçek ortaya çıktı

Zerrin Özer’in çok sevdiği köpeği 'Hurma'nın geçtiğimiz günlerde vefat etmesiyle çok üzülen sanatçının intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Köpeğinin ölümü sonrası sarsılan sanatçının sinir krizi geçirerek intihar girişiminde bulunduğu iddiaları magazin gündeminde yerini aldı. 

Zerrin Özer'in Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'ne kaldırılarak ve midesi yıkandığı yoğun bakıma alındığı öne sürüldü. Usta sanatçı Zerrin Özer’in hastaneye kaldırılması ve üzerine intihar iddialarının öne sürülmesi sevenlerini üzerken sanatçının menajeri Haluk Şentürk’ten açıklama gecikmedi.

Çıkan intihar girişimi iddiaları üzerine usta sanatçı Zerrin Özer’in menajeri Haluk Şentürk, bu durum üzerine açıklamada bulundu. Haluk Şentürk, Zerrin Özer'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.


“Çıkan iddialar tamamen asılsız” 

Haluk Şentürk, yaptığı açıklamada şu sözleri ifade etti: "Zerrin Hanım'ın sağlık durumu gayet iyi. Zerrin Özer, hakkında çıkan intihar haberleri tamamen asılsız.”

Haluk Şentürk, Zerrin Özer’in TRT Müzik'te program yaptığını ve 15 bölüm üst üste çekim yaptığı için yorgun düştüğünü ifade etti. Usta sanatçının menajeri, geçtiğimiz günlerde köpeği Hurma’nın ölümüyle de psikolojik olarak çöküş yaşadığını bunun üzerine de uzun süre yapılan çekimler sonucunda bünyesinin zayıf düştüğünü aktardı.


“Kendi rızasıyla hastaneye gitti”
Haluk Şentürk, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Üst üste yapılan çekimler fizikken Zerrin Hanım'ı yordu. El ayak titremesiyle hastaneye kendi rızasıyla gitti. Hastanede yapılan tetkikler sonucu Zerrin Hanım'a serum verildi.”


Haluk Şentürk, çıkan iddiaların asılsız olduğunu usta sanatçı Zerrin Özerin kendi isteğiyle hastaneye geldiğini söyledi.
Geçtiğimiz yıllarda Murat Akıncı isimli bir vatandaşla hayatını birleştirmiş olan Zerrin Özer kısa süre içerisinde boşanma kararı almıştı. Özer, Murat Akıncı ile sadece 36 saat evli kaldı. Anlaşamayan çift 36 saat kadar çok kısa bir birliktelik yaşadı. 

zerrin özer intihar girişiminde mi bulundu zerrin özerin sağlık durumu ne zerrin özer hakkında açıklama