Üvey babasından işkence gören 3 yaşındaki çocuğu sağlık ekipleri fark etti!

TAKİP ET

Ankara'da doğum sancıları başlayan kadını evinden alan sağlık ekipleri ambulansa bine 3 yaşındaki çocuğun vücudunda morluk ve yara izleri fark etti. Hastaneye gelen çocuk muayeneye alınınca işkence gördüğü gerçeği ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan ve doğum yapmak üzere olan K.Ç. isimli bir kadın sancıları başlayınca sağlık ekiplerini aradı. Eve giden 112 Acil Servis ekipleri, kadını ambulansa alırken o sırada araca alınan kadının diğer 3 yaşındaki çocuğu da yanlarına aldılar. Çocuğun vücudundaki morluk ve yara izleri sağlık ekiplerinin dikkatini çekti ve hastaneye geldikten sonra çocuğun muayene edilmesini istediler.

Çocuk muayene edildiğinde küçük kızın üzerinde sigara söndürüldüğü ve darp edildiği anlaşıldı. Durum hemen hastane polisine bildirilirken, doğum yapan anne kendine geldiğinde ifadesine başvuruldu. Genç kadın birlikte yaşadığı Y.C.Ü'nün, ayrıldığı eşinden olan kızına sürekli şiddet uyguladığını ve kızının vücudunda sigara söndürdüğünü itiraf etti. Polis ekipleri adresini belirledikleri Y.C.Ü'yü adresinde alarak polis merkezine götürürken emniyette ifade veren zanlı ifadesinde, çocuğu kendisinin değil, arada yanlarına gittiği anneanne ve teyzesinin darp ettiğini öne sürdü.

Taksi şoförlüğü yapan Y.C.Ü, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren şüpheli, emniyette verdiği ifadesinin aynısını savcıya da söyledi. 3 yaşındaki küçük çocuğa işkence ettiği öne sürülen zanlı 'kendini savunamayacak durumdaki kişiyi kasten yaralama' ve 'eziyet' suçlamalarından cezaevine gönderilirken hastanede tedavi altına alınan kız çocuğunun vücudundaki yanık yaralarının ağır durumda olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


 

ankara 3 yaşında çocuk üvey baba işkence