Uyuduğu sırada kardeşi tarafından yakılan adamın yüzü tanınmaz hale geldi!

TAKİP ET

Sakarya'nın Hendek ilçesinde yaşayan Ahmet Sarılar, uyuduğu sırada yüzüne yanıcı madde dökülmesi suretiyle bir saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin kardeşi olduğunu söyleyen talihsiz adamın yüzü tanınmaz hale gelirken, kardeşinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Sakarya Hendek'te yaşayan 3 çocuk babası Ahmet Sarılar, kardeşinin yüzüne yanıcı madde dökmesi sonucu tanınmaz hele geldi. 18 Ocak Salı günü meydana gelen olayda iddialara göre ilçeye bağlı Paşaköy Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Sarılar, uyuduğu sırada yüzüne yanıcı bir madde dökülmesinin hemen ardından acı içinde kıvranmaya başladı.



Can havliyle kendisini banyoya atan talihsiz adam yüzüne soğuk su tutarak ilk müdahaleyi yaptıktan sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede adresi bildirilen eve gelen sağlık ekipleri Ahmet Sarılar'ı ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Elleri ve yüzünde ciddi yaralar meydana gelen Sarılar, hastanede tedavi altına alındı.



Tedavisinin ardında taburcu edilen Ahmet Sarılar, jandarma merkezine giderek kardeşinde şikayetçi oldu. Sarılar, verdiği ifadesinde olayı gerçekleştiren kişinin kız kardeşi S.S. olduğunu öne sürdü. Ahmet Sarılar, ifadesi sırasında dinlenmek için uzandığını ve o sırada uyuduğunu söyledi ve uykusunda can havliyle uyandığını ellerinin ve yüzünün yandığını fark ettiği sırada da kız kardeşinin kendisine karşı 'Oh ne iyi yaptım, seni yaktım' sözlerini duyduğunu anlattı.



Kız kardeşi ile aralarında yıllardır bir tartışma olduğunu ileri süren Sarılar, kardeşinin canına kast ettiğini ve şuan serbest kalmasının tehlikeli olduğunu öne sürerek yüzü ve ellerinin yanmasıyla çalışma hayatını bile engelleyen kız kardeşinin bir an önce adli işlemler dahilinde gerekli cezayı almasını istediğini ifade etti.
 

sakarya ahmet sarılar yüzü yakılan adam