Üzeri kirli diye ambulansa binmeyen işçiye Bakan Koca'dan mesaj: Sizden kıymetli değil!

TAKİP ET

Gaziantep'te meydana gelen göçük sonrası yaralanan bir işçi, üzeri kirli diye ambulansa binmek istememişti. Olayı öğrenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaralı işçiye hiçbir şey sizden kıymetli değil ifadelerini içeren bir mesaj iletti.

Reklam
Reklam

Gaziantep’te yapılan bir ev inşaatın sırasında meydana gelen göçükte bir işçi yaralanmıştı. Olay yerine sevk edilen ambulansa üzeri kirli diye binmek istemeyen bir işçi duygusal anların yaşanmasına neden olmuştu.



AMBULANSA ÜZERİ KİRLİ DİYE BİNMEK İSTEMEDİ

Görüntülerde sağlık çalışanı yaralı olan işçiyi ambulansa bindirebilmek için büyük bir çaba harcadığı görülürken işçinin üzerinin betondan dolayı kirlendiğini göstererek “Bir şeyim yok” dediği anlaşıldı. 



İşçinin yaralı bir haldeyken ambulansa olan hassasiyeti izleyen herkesin yüreğini burkarken görüntü sosyal medya hesaplarında binlerce kez paylaşıldı. Olayı detaylı bir şekilde öğrenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da bu duruma kayıtsız kalmadı ve çok önemli bir mesaj yayınladı.



Bakan Koca, sosyal medya hesabı üzerinden o görüntüleri paylaşırken, Ambulansın hastaları almaya gittiği anlarda temiz olmasının hastalara karşı bir görev olduğunu belirterek "Bu devlet malı, benim üzerim kirli diye düşünmeyin. Ambulansın hastadan kıymetli olduğu günleri unutun gitsin” ifadelerini kullanarak bir not yazdı. 

 

gaziantep üzeri kirli işçi ambulans sağlık bakanı fahrettin koca