Uzman İslam Memiş'ten yeni açıklamalar! Sabreden muradına erecek…

TAKİP ET

8 aydır bir şekilde baskılanan altın, gümüş ve pariteler hakkında alanında uzman olan İslam Memiş'ten yeni değerlendirmeler geldi. Bu kez gümüş üzerinden açıklamalar yaptı…

Reklam
Reklam

İslam Memiş gündemleri sürekli meşgul eden altının yanına bu kez gümüşü de ekledi. Gümüş için çok önemli açıklamalarda bulunan piyasa uzmanı İslam Memiş bakın bu kez neler söyledi?

Gümüşün gramı 14 lira

Gümüş fiyatları tüm hafta yükselişini sürdürdü ve zirveyi gördü. Gümüşün gram fiyatı şu an 14 TL. Yatırım yapmak isteyenlerin ilgi alanı olan gümüş hakkında İslam Memiş bakın neler söyledi?

Gram altın 1080 lira

İslam Memiş gram altının 1080 lira olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Kasım ayında yükselişe geçen enstürmanlar için yeni hedefler çok yakın. Daha önce de belirttim; yılın son çeyreğinde yılın ilk çeyreğini yeniden yaşayabiliriz. Gram altın 1080 lira, ons altın 1800 dolar, gümüşün gramı 13,45 lira, ons gümüş 22,53 dolar seviyelerine kadar ulaştı. Bu tabi ki yetmez ancak, yükseliş için bu çok iyi bir başlangıç. 1090 lira, ons altında 1830 dolar, gümüş gramda 13,65 lira, ons gümüşte 23,05 dolar seviyelerini direnç seviyesi olarak görerek takibe alacağım.”

Sabredenler karlı çıkacak

Aralık ayının altın, gümüş ve paritelerin konuşulacağı bir ay olduğunu vurgulayan piyasa Uzmanı İslam Memiş, 2023 yılının ilk çeyreğinde yeni rekorların oluşacağını bu yüzden satış için acele edilmemesi gerektiğini özellikle vurguluyor.