Uzmanlar açıkladı! Cinsel ilişkide alınan zevki arttırmanın yolları çok kolay

TAKİP ET

Çiftler için en önemli olan durumlardan birisi de mutlu bir cinsel hayatı paylaşabilmektedir. En temel ihtiyaçlardan birisi olan cinsellikte yaşanan problemler sosyal iletişimi ve psikolojiyi dahi etkileyebilmektedir. Zevk almanın zor olduğu dönemlerde cinsellik esnasında daha fazla zevk alabilmek için uzmanlar bazı çözüm yollarından bahsediyor.

Reklam
Reklam

Cinsellik esnasında çeşitli problemler meydana gelebiliyor. Problemlerin geçici olduğunu düşünen birçok çift daha büyük problemlerle de karşılaşabiliyor. Uzman seksologlar bununla ilgili birçok açıklama yaparken, şimdiyse zevki iki kat arttıracak çok basit bir yöntemden bahsettir. Bu kolay, ama etkili yöntemle hem parterinizi mutlu edebilirsiniz hem de kendiniz mutlu olabilirsiniz.

Cinsel yaşamanızı değiştirecek formül

Senelerden seks sırasında yağ kullanmaya dair çeşitli fantezi söylentilerini birçok insan duymuştur. Bunun genital bölgesinde kuruluk yaşayan kadınlar için olduğu daha çok düşünülür, ancak yağ cinsel yaşamı tamamen değiştirebilecek bir etkiye sahiptir.

Sorunlar için farklı yağ çeşitleri

Sekste kullanılan yağlarla ilgili uzmanlar, “Yağ kullanımı zevki artırken zarar verme riskini azaltır, çok harika bir hissiyat verir. Ayrıca hissi arttırmaya yardımcı olurken, kan akışını da arttırmaktadır. CBD yağı, orgazmı geciktirmeye yarayan yağlar, ısıtma ve soğutma yağları, kayganlaştırıcı yağlar gibi ekstra yağ kullanımı zevki arttırıcı etkiye sahiptir. Oral, vajinal, anal ve benzeri birçok özel yağ çeşidi vardır.” açıklamasını yaptı.

Geç boşalmayı sağlayan faktörlerden

Kayganlaştırıcı ve duyusal yağlar maksimum şekilde zevk verdiği gibi, geç boşalmayı sağlayan yağlar da cinselliği kurtarıcıdır. Bu sayede partnerinizle cinselliği daha uzun soluklu ve birbirinizi daha çok mutlu ederek yaşayabilirsiniz. Aromatik yağların da oral seks için etkileyici bir yanı olduğunu ve tüm bunların cinselliği iki kat daha zevkli kıldığını uzmanlar belirtiyor.