Vaka sayılarında korkutan yükseliş! Sağlık Bakanı'ndan uyarılar geldi! 25 Şubat koronavirüs tablosu

TAKİP ET

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını etkisini göstermeye devam ediyor. Vaka ve vefat sayılarının artışı gün geçtikçe dikkat çekmeye başladı. Vaka sayıların ve ölümlerin yükselmesi vatandaşları tedirgin etti. Sağlık Bakanlığı tarafından 25 Şubat yeni vaka ve vefat sayıları açıklandı. 65 yaş üstüne uyarılar peş peşe geldi. bugün kaç kişi hayatını kaybetti, kaç yeni vaka tespit edildi? Detaylar haberimizde..

Reklam
Reklam

Sağlık Bakanlığı tarafından 25 Şubat gününe ait koronavirüs tablosu yayınlandı. 65 yaş üstü vatandaşlar için uyarılar gelmeye başladı. Aşılamaların devam etmesi halinde artan ölüm sayıları halkı endişelendirdi. Açıklanan verilere göre son 24 saat içerisinde 453 bin 947 kişiye test yapıldı. Yapılan test sonucunda 71 bin 736 kişinin test sonucu pozitif çıktı. 266 vatandaşımız ise salgın sebebiyle hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Koca'dan açıklama. İşte detaylar...

Sağlık Bakanı'ndan uyarı geldi! 

Bakan Koca Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında 65 yaş üstü vatandaşların kendini mutlaka koruması gerektiğinin altını çizerek, “Can kayıplarımızın neden yüksek seyrettiği dikkat çeken bir konu. Bu kayıpların vakaların küçük bir kısmı içinde yaşandığı, hastalığı ağır geçirme ihtimali olan 65 yaş üstüyle kronik hastalarımızın kendilerini koruması gerektiği unutulmamalı” dedi.

En çok aşılama yapılan iller

Osmaniye

Ordu

Amasya

Muğla

Kırklareli

Çanakkale

Eskişehir

Balıkesir

Zonguldak

Manisa 

25 şubat koronavirüs tablosu vaka sayısı koca açıklaması sağlık bakanı açıklaması koronavirüs ölüm sayısı