Vakıfbank açıklama yaptı! 5 gün süresince 50.000 TL ödeme yapacak! Bankadan açıklama son dakika haberi olarak geldi

TAKİP ET

Vakıfbank açıklama yaptı! 5 gün süresince 50.000 TL ödeme yapacak! Bankadan açıklama son dakika haberi olarak geldi. Vakıfbank bağlamında 50 bin TL'ye kadar süratli bir şekilde banka aracılığı ile ödeme alabileceksiniz

Reklam
Reklam

Vakıfbank açıklama yaptı! 5 gün süresince 50.000 TL ödeme yapacak! Bankadan açıklama son dakika haberi olarak geldi. Vakıfbank açıklama yaptı! 5 gün süresince 50.000 TL ödeme yapacak! Bankadan açıklama son dakika haberi olarak geldi.  Vakıfbank bağlamında 50 bin TL'ye kadar süratli bir şekilde banka aracılığı ile ödeme alabileceksiniz. Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden oluşturulan kampanya duyurusu ile eş güdümlü vatandaşlara süratli bir şekilde kredi neticesi sunulacak ve Vakıfbank üzerinden 5 gün süresince 50.000 TL'ye kadar düşük faiz oranlarıyla tüketici kredisi kullanmış olacaksınız. 

Halkın bankası bombayı patlattı! Halkbank bankamatik kartı kullananlara 14.500 TL ödeme yapıyor


Bankamatik kartı olanlara benzin, dizel, mazot ve LPG 75 TL indirim! Sürücüler depoları doldurmak için akın etti


18.000 TL banka İBAN numarasına ve hesap numaralarına ödemeler başladı aman fırsatı kaçırmayın!


Yapı Kredi Bankası 44.000 TL ödeme yapacağını duyurdu! Başvuru yapanlar şimdi alıyor, Ağustos'ta ödüyor



Vakıfbank bağlamında kendi resmi web internet sitesi üzerinden ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden başlatmış bulunduğu bu kampanyada, emekli olan sigortalı olarak çalışan ve devlet memuru olan vatandaşlara bireysel tüketici kredisi olanağı sunarken, vergi levhalı olan vatandaşlara ise kredi kullanmaları amacıyla iki senelik vergi levhası olması durumunda, ticari bölümden tüketici kredisi olanağı sağlayacaktır. 


 

50.000 TL tüketici kredisi müracaatı, Vakıfbank üstünden nasıl yapılır?


Vakıfbank, tüketici kredisi müracaatında bulunacak olan vatandaşlar amacıyla müjdeli haberi duyurdu. Bu banka, tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek isteyen bireylere 50 bin TL’ye değin ödeme yapacak.

Vakıfbank üstünden kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar başvurularını en yakın banka şubesi üstünden istedikleri vakit yapabiliyor. Nakit ihtiyacınızın olması halinde size en yakın Vakıfbank şubesine giderek tüketici kredisi başvurunuzu süratli bir şekilde banka şubesinden yapabilirsiniz. 



VaKIFBANK şubelerine giderken yanınızda, kimliğinizi ve gelir belgenizi götürmeniz yeterli olmaktadır.  VaKIFBANK üstünde hesabı olan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa, 50.000 TL'ye kadar verilebilecek olan bu tüketici kredilerinde 36 ay vadeli kredi amacıyla banka şubesine gitmeden internet bankacılığı üstünden prosedür yapabilir.  VaKIFBANK, mobil programı üstünden gerçekleştireceğiniz prosedür ile eş güdümlü süratli bir şekilde kredi kullanabilir.