Vakıfbank akşam üstü saatlerinde açıklandı! 19.000 TL ödeme başvuru patlaması yaşandı

TAKİP ET

Vakıfbank, akşam üstü saatlerinde açıkladığı son dakika duyurusu ile nakit gereksinimi ihtiyacı bağlamında yaşam sürdüren vatandaşlara özel olarak 19.000 TL tutarına kadar olan miktarlarda ödeme yapılacak.

Reklam
Reklam

Vakıfbank akşam üstü saatlerinde açıklandı! 19.000 TL ödeme başvuru patlaması yaşandı. Vakıfbank tarafından akşam üstü saatlerinde bir açıklama yapıldı. Son dakika duyurusu ile nakit gereksinimi ihtiyacı bağlamında yaşam sürdüren vatandaşlara özel olarak 19.000 TL tutarına kadar olan miktarlarda ödeme yapacağına yönelik bir bildirimde bulundu. Üstelik bu ödeme de yurttaşların bütçesi düşünüldü ve toplamda 36 ay vade ile birlikte 90 gün ertelemeli ödeme alternatifi ile mühim bir olanak sunulmuş oldu.

Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!


Garanti BBVA ve İki Diğer Bankadan Cazip Kredi Fırsatı! Başvuran Anında Onay Alıyor


Banka borcu olanlara 75 bin TL ödeme! Vakıfbank ve Denizbank tarafından gelen borç kapatma kredisi





Tüketici kredisi, vatandaşın nakit gereksinimlerine yönelik en mühim girişimlerden birisi olarak son zamanlarda on plana çıkmıştır. Bu kredi kampanyasına müracaat amacıyla, yurttaşların banka doğrultusundan tespit edilen şartlara makul olması gerekmektedir.

Koşulları karşılamanız halinde, banka üzerinden kimlik numarası sorgulamasıyla 19.000 TL tutarlarda ödemeleri anında alabilecek, banka hesaplarınız üzerinden de gereksinimlerinizi karşılayabileceksiniz.



Vakıfbank, pandemi sürecinde vermiş bulunduğu mühim takviyeleri bir yenisini daha ekleyerek Pandemi ardından meydana çıkan ekonomik bunalımdan problem yaşam sürdüren yurttaşların yaralarına merhem olmak amacıyla mühim bir kampanyaya imza attı. Buna göre ekonomik problem yaşam sürdüren ve nakit ihtiyacında tespit edilen şahıslara kimlik numaraları üzerinden 19.000 TL  tutarlarda tüketici kredisi sunulmaktadır.



Banka doğrultusundan yayılan şartları makul olmanız durumunda, çok kısa bir vakit amacıyla da kredi müracaatnuz değerlendirilecek ve onay verilmesi durumunda de bekleme olmadan bu paraları banka hesabınıza aktarabileceksiniz.