Vakıfbank büyük müjdeyi vermiş durumda! Bu tarihe ve süreye kadar Vakıfbank'a gitmeyenler bin pişman olur

TAKİP ET

Vakıfbank, her geride bıraktığımız her gün yapmakta bulunduğu duyurulara bir yenisini daha ekledi. Banka doğrultusundan oluşturulan duyuruya göre vakit aşımına uğrayan bütün vadesiz hesaplar amacıyla büyük bir temizlik prosedürü yapılacak. 

Reklam
Reklam

Vakıfbank büyük müjdeyi vermiş durumda! Bu tarihe ve süreye kadar Vakıfbank'a gitmeyenler bin pişman olur... Hem de iptal edilen vadesiz hesaplarda yer alan bütün miktar, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na aktarılacak. Bu amaçla Vakıfbank hesabı olan yurttaşların kesinlikle vadesiz hesaplarının denetim etmeleri gerekiyor. İşte, Vakıfbank doğrultusundan belirtiler son bildiriye dair merak edilen bütün detaylar. Vakıfbank, mevduat hesabı sahiplerini de resmi kanallar vasıtasıyla uyardı. Buna göre Vakıfbank, vakit aşımına uğrayan vadesiz hesaplar amacıyla genel bir temizlik yapılacağını ifade etti.

Vakıfbank doğrultusundan oluşturulan son açıklamalar, milyonlarca vatandaşın ilgi odağı olmuştu. Banka doğrultusundan oluşturulan yazılı bildirime göre vakit aşımı olan hesaplar silinerek amacıyla da varlıklar banka fonuna aktarılacak. Bu işlemler amacıyla tarih skalası da çok azaldığından yurttaşların ellerini acele tutmaları gerekiyor. İşte, Vakıfbank doğrultusundan vakit aşımına uğrayan vadesiz hesaplara yönelik oluşturulan açıklamanın merak edilen bütün detayları.



Vakıfbank bağlamında oluşturulan resmi açıklamada, ‘’Zaman aşımına uğrayan hesapları olan müşterilerimizin en geç 15 Haziran 2022 tarihinde mesai saatleri içinde kendilerine en yakın şube ile kimlik belgelerini göstererek ilişkiye geçmemeleri durumunda vakit aşımına uğrayan hesaplardaki emanet, mevduat ve alacak gibi ücretlerin yasa gereği Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na aktarılma prosedürü başlatılacaktır.’’ İfadeleri kullanıldı. 



Vakıfbank Zaman Aşımı Mevduat Listesi

Vakıfbank doğrultusundan yeni bir açıklamanın yapılmasına yol açtı. Bankadan oluşturulan bildirime göre 

Vakıfbank resmi internet sitesi üstünde yer alan ‘’Duyurular’’ bölümünden ‘’Zaman Aşımı Mevduat 2022’’ sayfasına erişim gerçekleştiren herkes, vadesiz hesaplarıyla alakalı son hali öğrenebilecek. Şimdilerde milyonlarca vatandaş, hesabındaki parayı kurtarabilmek amacıyla kolları sıvamış durumda.