Vakıfbank hesabı olanlar için yeni gelişme yaşandı! 3 gün içerisinde başvuru yapmanız oldukça elzem

TAKİP ET

Vakıfbank hesabı olanlar aman dikkatli oldun! 3 gün içerisinde müracaat yapmanız gerekiyor. Bankadan oluşturulan Açıklama ile eş güdümlü sizler de anında 3 gün içerisinde müracaat yaparak nakit onay alın.

Reklam
Reklam

En önemli devlet bankalarından biri olan Vakıfbank üstünden yeni bir kampanya duyurusu Haberi geldi. 3 gün içersinde müracaat yapacak olan vatandaşlara düşük faiz oranları ile nakit olanağı sağlanmaktadır.  Vakıfbank üstünden müracaatlarını gerçekleştirecek olan vatandaşların bireysel müşteri olması ile eş güdümlü süratli bir şekilde banka üstünden kredilerine hemen alabilmektedirler. 

Meclis'te kabul edildi! 24 yaş üzeri için süper haber bugün geldi! Banka 12.000 TL ihtiyaç kredisi şartsız veriyor!


Birikmiş parası olana talih kuşu kondu! Son dakika 7 banka faizi arttırdı, 32 günlük vadeli mevduat faizleri patlama yaptı! Bir koyun iki alın!


Tam 5 banka harekete geçti! SMS ile başvuru yapanın 30.000 TL'ye kadar olan tüm borçları kapatılıyor! Bu haber herkesi coşturur!


Bankalar son dakika olarak açıkladı! Emekli olup, maaş kartınız da varsa 12.000 TL ödeme verilmekte! Emeklinin içi kıpır kıpır oldu


Ziraat Bankası kartı ve hesabı olanlar müjde: IBAN numaranıza karşılıksız para yatacak! Yarına kadar geçerli, hemen kullanmazsanız yanıyor!


3 dakikada 45.000 TL almak ister misiniz? Bunu kim istemez ki! Son dakika banka nakit ödeme kampanyasını duyurdu ve rekor başvuru geldi!





Vakıfbank hesabı olanlar için yeni gelişme yaşandı! 3 gün içerisinde başvuru yapmanız oldukça elzem... Vakıfbank hesabı olan vatandaşlar kendi hesapları aracılığı ile alacakları internet parolası ile eş güdümlü internet bankacılığına ve bankanın kendi mobil uygulamasına giriş yaparak buradan Kredi müracaatında bulunması halinde süratli bir şekilde onay alabilmektedir.  Vakıfbank resmi web internet sitesi üstünden oluşturulan duyuru ardından müracaatlarını gerçekleştirecek olan şahıslara 3 sene vadeye kadar prosedür yapılmaktadır. 

20.000 TL tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar Vakıfbank üstünden müracaatlarını gerçekleştirebilmeleri amacıyla banka kredi puanı 1100 ve üstünde olması sigortalı olarak çalışıyor ise uzun süredir aynı iş yerinde çalışıyor olması ve emekli olması halinde ise emekli maaşını Bu banka üstünden alıyor olması gerekmektedir. 

Yapılacak olan kampanya duyurusu ile eş güdümlü sizler de süratli bir şekilde Kredi müracaatınızı Vakıfbank üstünden yapabilecek ve nakit kredinizi İstediğiniz vakit kullanabileceksiniz.


 

Vakıfbank bağlamında 3 gün içinde yapılacak olan tüketici kredisi müracaatı nasıl yapılır? 


Vakıfbank üzerinden tüketici kredisi müracaatında bulunacak olan vatandaşlar banka şubelerine giderek kimlikleri ve gelir belgeleri ile eş güdümlü prosedür yapabildikleri gibi Banka hesabı olan vatandaşları ise mobil program üzerinden prosedürlerini gerçekleştirerek kredi kullanabilir.

Vakfbank mobil programı üzerinden bundan sonra yalnızca bütün bankacılık işlemleriniz değil kredi ve kredi kartı işlemlerinizi de basit bir şekilde yapabiliyorsunuz. Vakfbank tüketici kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız başvurunuzu yapmak amacıyla süratli bir şekilde işlemlerinizi yapabilecek ve kredinizi hemen kullanabileceksiniz. 



Vakıfbank bağlamında emekli maaşı alan vatandaşları amacıyla de oluşturulan yeni kampanyada emekli maaşı hesaplarınız üzerinden gerçekleştireceğiniz kredi müracaatı ile eş güdümlü banka şubelerine gitmeden internet bankacılığında kullanarak kredi kullanabileceksiniz. 

Vakıfbank kredi başvurularını şube vasıtasıyla yapabilirsiniz. Buna ek olarak internet bankacılığı kullanarak ya da SMS ile de kredi kartı başvurularında bulunabilirsiniz. Sizin amacıyla en iyi krediyi bulmak ve faiz oranlarını öğrenmek amacıyla VakıfBank resmi internet sitesi www.vakifbank.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0724 arayabilirsiniz. İnternet sitesi üzerinden ilaveten kredi hesaplaması yaparak da aylık ödeme tutarınızı da hesaplayabilirsiniz.
 

Vakıfbank 20.000 TL ihtiyaç kredisi hesaplama