Vakıfbank maaşının 22 katına kadar kredi kampanyası

TAKİP ET

Vakıfbank yeni kredi kampanyasını duyurdu. Banka kredi almak isteyen vatandaşlara maaşlarının 22 katına kadar kredi vereceğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Vakıfbank maddi sıkıntı çeken vatandaşlara yeni kredi kampanyasıyla destek oluyor. Banka maaşının 22 katına kadar kredi verilen yeni kampanyası hakkında detayları paylaştı.

Bir kamu bankası olan Vakıfbank, vatandaşlara maaşlarının 22 katına kadar kredi imkanı sunan yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 18-75 yaş arasında olan kişiler başvuru yapabiliyor. 65 yaş üzerindeki kişilerin emekli olması şartı aranmaktadır.

En az 6 yıldır bir kurumda sigortalı olarak çalışan ve en az bir yıldır sigortası kesintisiz olarak yatmış kişilere maaşlarının 22 katına kadar kredi veriliyor. Söz konusu kredilere mobil bankacılık, intenet bankacılığı ile banka şubeleri üzerinden başvuru yapılmaktadır.

Kredi detayları

Şartlara uygun olan kişilere maaşlarının 22 katı kadar kredi verilecek. Bu kredilerde ilk 3 ay geri ödeme alınmazken toplamda 36 aya kadar vade imkanı da sağlanacak. Kredi almaya uygun olan kişiler kimlik ve gelir belgesiyle bankaya giderek krediyi alabilecek.

Vakıfbank kredi başvuru ekranı için tıklayınız.

vakıfbank maaşının 10 katı kredi vakıfbank maaşının 11 katı kredi vakıfbank maaşın 22 katı kredi vakıfbank maaşı vakıfbank maaşı ne kadar