Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek? Riot Games Valorant Gece Pazarı çıkış tarihi

TAKİP ET

Oyun tutkunları tarafından heyecanla oynanan Valorant oyunu, gece pazarı haberiyle oyuncuları sevindirdi. Volarant oyuncuları heyecanda oyunculara özel olarak çıkan mağaza, Valorant oyuncuları tarafından merakla beklenmektedir. Peki, Valorant Şubat 2022 gece pazarı ne zaman gelecek? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan Valorant, 2020 yılında piyasaya sürülmesiyle oyun tutkunlarının göz bebeği oldu. Valorant, piyasaya sürülmesinin ardından FPS dünyasının en çok ilgi gören oyunlarından bir tanesi haline geldi. Valorant'ta yer alan her oyuncuya özel olan gece pazarının çıkış tarihi ne zaman? Valorant Şubat 2022 gece pazarı ne zaman gelecek? soruları gamerlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde…

 

VALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN GELECEK?

Valorant oyuncularının heyecanla beklediği gece pazarında toplam 6 adet kaplama yer alıyor. Her oyuncuya özel olarak ve daha ucuz bir şekilde sunulan gece pazarının çıkış tarihiyle ilgili net bir bilgi yer almamaktadır. 

 

VALORANT GECE PAZARI ŞUBAT 2022

Oyuncular tarafından merakla beklenen gece pazarı Valorant'a ortalama olarak 2 ayda bir gelmektedir. En son Aralık ayında oyuncular mağazasında beliren gece pazarının tarihiyle ilgili net bir bilgi yoktur. Fakat tahminen 11 Şubat 2022'de Valorant'a gelmesi bekleniyor.

 

VALORANT GECE PAZARI NEDİR?

Valorant Gece Pazarı, oyuncuya özel rasgele 6 silah kaplamasından oluşan bir koleksiyondur. Kaplama almak isteyen kişiler tıpkı Mağaza'dan alır gibi alabilirler. Gece Pazarı, indirimli bir şekilde sadece size özel olarak rastgele oluşan 6 silah kaplamasından oluşmaktadır.

Valorant Valorat gece pazarı Valorat gece pazarı ne zaman gelecek