"VAR sistemi kaldırılacak" iddiasına ilk ağızdan açıklama geldi

TAKİP ET

Var sistemi kaldırılıyor mu? Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet büyükekşi, var sistemi kaldırılacak iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

VAR sistemi kaldırılacak iddiaları üzerine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’den açıklama geldi. "VAR sistemi kaldırılıyor mu?" sorularına cevap veren Büyükekşi, "VAR sisteminin iptali için 1-2 kulüp değil de tüm kulüplerin talebi gerek" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, federasyon ile sportradar arasında imzalanan anlaşma törenine katıldı. Mehmet Büyükekşi burada gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Aynı zamanda Büyükekşi var sistemi kaldırılıyor mu sorusuna da cevap verdi.

Önümüzdeki günlerde iyi işler yapacağız

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, ilerleyen günlerde daha iyi işler yapacaklarını belirterek özellikle milli takımı Bundan sonraki günlerde daha iyi bir noktaya taşımak için çalışacaklarını söyledi. Büyükekşi, “Önümüzdeki 10 yıldaki milli takımın omurgasını oluşturacağız." dedi.

VAR sistemi kaldırılıyor mu?

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi Son günlerde yaşanan var sistemi tartışmalarına da değildi. Büyükekşi, "VAR sistemi, hakemlerin yanlış kararları önlemesi için var. Gri pozisyonlara zaten karışmıyor, hakemin göremediği net pozisyonlarda uyarı yapıyor. VAR sisteminin iptali için 1-2 kulüp değil de tüm kulüplerin talebi gerek." ifadelerini kullandı.