Varşova'daki Türkiye Büyükelçiliğine molotof kokteylli saldırı!

TAKİP ET

Polonya'nın başkenti Varşova'da bulunan Türkiye'nin Büyükelçilik binasına bir saldırı düzenlendi. Molotof kokteyl ile düzenlenen saldırıda, saldırgan polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Türkiye saatiyle 13.40'ta Varşova'daki Büyükelçilik binasına bir saldırı düzenlediği haberi yayınlandı. Haberde, Türkiye'nin Büyükelçilik binasının personellerin ve konsolosluk girişindeki kısma 3 molotof kokteyli atıldığı belirtildi.


Büyükelçilik binasının koruma polisleri saldırıyı düzenleyen şahsı yakalayarak gözaltına alırken saldırı sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Olay yerinde geniş çapta inceleme başlatan ekipler polis köpekleri ile iz sürdü ve elçilik binasının güvenlik kameraları görüntülerini izlemeye aldı.


Saldırıda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken saldırıyı düzenleyen şahsın 30 yaşlarında bir erkek olduğu bildirilirken, kimliği ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Saldırganın halen Varşova Emniyet Müdürlüğü'nde olduğu ve sorgusunun devam ettiği bildirildi.

 

Varşova Türkiye Büyükelçiliği saldırı