Vatandaş balıklama atladı! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliler için o banka, yalnızca SMS ile 11.000 TL ödeme yapacağını açıkladı!

TAKİP ET

Peş peşe açıklama yapıldı. Bayram sonrası bayram hala devam ediyor. SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliler için o banka, yalnızca SMS ile 11.000 TL ödeme yapacağını açıkladı! 90 gün erteleme ve 3 sene vadeli olarak veriliyor.

Reklam
Reklam

Vatandaş balıklama atladı! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliler için o banka, yalnızca SMS ile 11.000 TL ödeme yapacağını açıkladı! Son zamanlarda meydaan getirdiği kredi kampanyaları ile sürekli gündemde olan İNG Bank yeni kampanyası ile bomba etkisi yarattı. Son dakika duyuru ile birlikte emekli vatandaşlara 3 sene vade alternatifi ile 3 ay ertelemeli biçimde 11.000 TL tutarında kredi ödemesi yapılacak. Detaylar ve çok daha çoğu haberimizde...

Kuruşu kuruşuna hesaplandı! İşçi, memur, emekli hepsi faydalanacak: 1.186 lira maaş zammı geliyor!


Cumhurbaşkanı emekli için duyuru yapıyor! Canlı yayında açıkladı! Emekliye çifte ödeme 12.500 TL hesaba yatacak


Bayramda verilen ikramiyeyi yetersiz bulan emeklilere flaş müjde verildi! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye 6.100 TL anında cüzdanlara girecek!


VE NETLEŞTİ! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan beklenen açıklama! Artık hemen emekli olacaksınız!


Ve biraz önce belli oldu! Emekliye bu hafta sonu 2.300 TL ödeme verilecek! Son dakika haberi geldi




 

İNG BANK'tan emeklilere Smsle 11.000 TL kredi kampanyası


İNG BANK üzerinden sms ile 11.000 TL'ye varan başvuru işlemlerini gerçekleştirecek vatandaşlar, maaşlarını bu banka üzerinden almaları durumunda banka kredi puanı yüksek olmaları durumunda işlemlerini yapabiliyor. 



İNG BANK, SMS ile tüketici kredisi başvuru işlemlerini yapmak isteyen yurttaşların süratli bir biçimde işlemlerini yapmaları mümkün olabilir ve bu sayede 90 gün ertelemeli olacak Kredi kampanyasına katılım sağladıklarında ilk taksit ödemelerini 3 ay sonra yapmaya başlayacaklar. Buna göre İNG BANK, yapmış bulunduğu kampanya ilanında sms ile tüketici kredisi başvuru işlemlerini gerçekleştirecek emekli yurttaşların banka kredi puanının yüksek olması durumunda ona vereceğini açıkladı.



Bu anlamda İNG bank'a maaşınızı taşımanız halinde banka müşterisi olursanız eğer kredi almanız daha da kolaylaşıyor. Diğper taraftan maaşınızı İNG Bank'a taşırsanız eğer promosyon ödemesi de maaşınıza ek olarak veriliyor. Emekli maaşınıza ek olması bağlamında 2.000 TL'de veriliyor.