Vatandaş geceden sıraya girdi! Hyundai bu modelini 170.000 TL'den satmaya kararlı! Duyan gören şaşkın!

TAKİP ET

Hyundai Santro, Güney Koreli üretici Hyundai bağlamında Türkiye pazarına sunulacak. Geçtiğimiz senelerde Hindistan pazarına sunulan ve büyük beğeni kazanan otomobil fiyatıyla adeta rakipsiz konumda. Eon'un yerini almak üzere 2018'de yeniden canlandırıldı. "Santro" isim plakası, ilk nesli sırasında Atos Prime modeline uygulanmış, ikinci nesil ise bağımsız bir modeldir.

Reklam
Reklam

Vatandaş geceden sıraya girdi! Hyundai bu modelini 170.000 TL'den satmaya kararlı! Duyan gören şaşkın! Ülkemizde otomobil fiyatlarının vergi ve ÖTV'lerle artık neredeyse alınamayacak duruma gelmesi sonrası, markalar çeşitli çözümler bulmaya çalışıyor. Hyundai bu duruma kökten bir çözüm üretecek. Bu anladma Hyundai Santro modeli Türkiye'ye gelecek...

Sahibinden otomobil satın almak isteyenlere beklenen açıklama geldi! Devlet düğmeye bastı! Sıfır ve ikinci el için o tarih...


Fiyatını gören kamera şakası zannediyor! 80.000 TL'lik otomobil, cüzdanları seven fiyata Türkiye'ye geldi


Yaz ayında ayaklarınız yerden kesilsin! Arabanızı yüzde 50 daha ucuza alın! Sıfır ve 2. el otomobilde ÖTV indirimi müjdesi!


Volkswagen'den bomba SUV kampanyası! Bayrama otomobil ile girin! Yetişen alıyor böylesi görülmedi





 

Hyundai Santro Türkiye'de 170.000 TL Olacak 


Bir vakit evvel bir hayli artan fiyatlardan sonra, otomobil alıcıları ikinci el araçlara yönelmişti.  Bu anlamda Hyundai Santro modeli oldukça cazip olacak. Hindistan'da en fazla satılan otomobiller arasında yer alan model Türkiye'de kalpleri fethetmeye hazırlanıyor. Fiyatı ise cüzdanları yakmıyor. Hyundai firması, bu otomobilin Türkiye'ye ne zaman geleceği ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ama aldığımız duyumlar bu sene için geleceği yönünde. 


 

Hyundai Santro Özellikleri 


Hyundai Santro'da 1 Benzinli Motor ve 1 CNG Motor sunulmaktadır. Benzinli motor 1086 cc, CNG motor ise 1086 cc'dir. Manuel ve Otomatik şanzıman ile mevcuttur. Varyant ve yakıt türüne bağlı olarak Santro'nun kilometresi 20,3 km/kg ile 30,48 km/kg arasındadır. Santro, 5 koltuklu 4 silindirli bir otomobil olup 3610 mm uzunluğa, 1645 mm genişliğe ve 2400 mm dingil mesafesine sahiptir.

Arka havalandırma kanalları: Santro, segmentinde bunları alan tek otomobildir. Arka klima çıkışları, soğuk havanın arka koltuklara hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlar ve daha homojen bir soğutma sağlar.



Arka park sensörleri ve kamera: Yalnızca en üst düzey Asta modelinde mevcut olmasına rağmen, dar alanlara park etmeyi kolaylaştırır

​​​​​​​Apple CarPlay ve Android Auto özellikli 7 inç dokunmatik bilgi-eğlence sistemi, sorunsuz akıllı telefon bağlantısı sağlar



Yeşil kabin eklentileri, emniyet kemerleri: Yeşil gövde rengindeki Hyundai Santro, birden fazla yerde yeşil eklentilere sahip siyah bir iç mekana sahiptir. Ayrıca kabinin sportif görünmesini sağlayan şık, gövde renginde emniyet kemerlerine sahiptir.