Vatandaş havalara uçtu! O banka 150.000 TL'yi anında hesaba yatırıyor! 4411'e SMS atmanız yeterli

TAKİP ET

Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası'ndan 150 bin TL'lik ihtiyaç kredisi almak istediğinizde karşınıza çıkacak olan maliyet tablosu şu şekilde olacaktır. Türkiye şartlar içerisinde nakit ihtiyacı duyduğunuzda sıklıkla kullanılan yöntemleri en başında bankaların nakit kredi fırsatları gelmektedir.

Reklam
Reklam

Özel banka statüsünde bulunan ve finansal faaliyetleri ile dikkat çeken Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası 150 bin TL'lik ihtiyaç kredisi aldığınızda sizi maliyet tablosu ile muhatap kalacaklardır.

Akşam duyurusu geldi! Devletin bankası herkesin yanında: Tamı tamına 10 bin TL nakit para veriyor! Başvuruyu kaçırmayın!


Bankada IBAN ve hesap numaranız varsa kontrol edin para yattı! 24.000 TL alabilirsiniz


Halkbank Genel Müdürü biraz önce açıkladı! İstinasız herkesin hesabına 10.000 TL yattı! Bankamatik kartı olanlar hemen kontrol etsin


Gelir belgesi, kefil yok! Tam 20.000 TL sadece bir sözünüze hesaba geçiyor! İki bankadan nakit sıkıntısı olanlar için az önce müjde geldi!


SGK-SSK ve Bağkur'lu emeklilerin cepleri dolacak! O banka para vereceğini bugün açıkladı! Son tarih uyarısı geldi



 

Bankalardan İhtiyaç Kredisi Atağı!


Faizde damping yapıldı! O bankalardan 150.000 TL ihtiyaç kredisi çektiğinizde karşılaşacağınız maliyet tablosu şöyle olacak! Bazı bankalar ihtiyaç kredisi kullanan müşterilerine özel bazı dönemlerde bazı kolaylık fırsatı sunuyorlar. Bu sebeple herhangi bir ihtiyaç kredisi müracaatı yapacaksanız başvuru esnasında sizin için olan alternatifleri kesinlikle değerlendirmeniz gerek. Çeşitli ödeme periyotlarında olan ya da aylık eşit taksitli olan ödeme planı tercihini yaparak kredi çektiğinizde finansal açıdan daha da kolaylık edebilmeniz mümkün.



Garanti Bankası aracılığı ile nakit ihtiyacınızı karşılamak adına 150.000 TL'lik ihtiyaç kredisi çekeceksiniz aylık olarak %1.99 faiz oranları ile çekebilirsiniz. 24 aylık vade seçeneği size sunulacaktır. 24 aylık ödeme planına göre her ay 6.903 TL tutarında taksit ödemesinde bulunacaksınız. Çekilmiş olan ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti 166 1350 TL olarak hesaplanmış. Garanti Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden ya da bankanın mobil uygulaması üzerinden 150 bin TL ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca size yakın konumda bulunan Garanti Bankası şubelerine giderek de başvurularınızı yapabiliyorsunuz.


Yapı Kredi Bankası da İhtiyaç Kredisi Veriyor!


Yapı Kredi Bankası aracılığı ile 150 bin TL'lik ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınız zaman aylık olarak %2.29 oranında faiz uygulanacak. 24 aylık vade seçeneği sunulacaktır. Aylık olarak 7182 TL'lik taksit ödemeleri gerçekleştireceksiniz. Çekmiş olduğunuz kredinin toplam maliyeti sizin için 173 bin TL olacaktır. Yapı Kredi Bankası'na ihtiyaç kredisinde bulunabilmek için bireysel yazdıktan sonra boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı yazıp tekrar boşluk bırakarak aylık gelirinizi yazıp 4411'e mesaj gönderebilirsiniz. Size en yakın konumda yer alan banka şubesine girilerek de kredi başvurunuzu yapabilmeniz gayet kolaydır.