Vatandaş oh çekti! Dikkat edin yarın son gün! TC kimliği ve hesabı olanlara 16.000 TL ödeme yapılacak! İşte alma şartları

TAKİP ET

Adı önemli değil, bir bankada hesabınız varsa 16.000 TL ödeme alabilirsiniz. Peki, bu ödemeyi kimler alabilir? Şartları öğrenmek amacıyla haberimize bakabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Bankalar üstünde hesabı tespit edilen vatandaşlara 16 bin lira ödeme yapılacak. Bu ödemeyi kimler alabilir? Tüketici kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. Gerek kamu bankaları ve özel bankalar bireylerin gereksinimlerini karşılamaları amacıyla kendi hesapları üstünden 16 bin lira kadar 3 sene vadeli ödeme gerçekleştirecek. Bankaya gitmeye lüzum duymadan kredi alınabilecek.
 

TEB Bank İhtiyaç Kredisi


Vatandaş oh çekti! Dikkat edin yarın son gün! TC kimliği ve hesabı olanlara 16.000 TL ödeme yapılacak! İşte alma şartları... Ülkemizde özel bankalar bağlamında hizmet veren bankalar arasında tespit edilen TEB Bank tüketici kredisi veriyor. Krediye müracaat yaparak süratli bir şekilde netice alabilirsiniz. Başvuru sonucundan değerlendirme yapılarak onaylanmış krediyi hesabınıza aktarabilirsiniz 3 sene vadeye dayanan kredide ilk ödeme 90 gün ertelemeli olarak veriliyor. Başvurular mobil program üzeriden yapılabilecek.


 

İNG BANK İhtiyaç Kredisi


İNG BANK doğrultusundan verdiği tüketici kredisine müracaat gerçekleştirmek isteyenler, TC kimlik numarasını 2205 nolu numaraya göndererek müracaat sağlayabilirler. Banka hesabı ile internet bankacılığı şifresinin sahip olunan olması halinde uygulamadan giriş yapılarak tutarı hesaba transfer etmek mümkün. Başvuru gerçekleştirdikten sonra değerlendirme prosedürü bireyin kimlik numarası üstünden yapılacak. Kredi notu en düşük 1100 ve üstünde olması halinde onay verilebilecek.

Nakit para almak isteyen vatandaşlar, banka şubelerine gitmeden ya da bankanın internet sitesi kullanılarak tüketici kredisi müracaatı formu doldurularak prosedür yapabilir. Onaylanmış kredi istenilen vakitte kullanılabilir.


 

Burgan bank İhtiyaç Kredisi


Özel bankalar arasında tespit edilen Burgan bank, nakit tarafından sorun yaşam sürdüren vatandaşlara imkân sunuyor. Tüketici kredisine müracaat gerçekleştirmek isteyenler, banka şubelerine kimlikleri ile giderek müracaatlarını yapabilir. Bunun yanı sıra bankanın internet sitesi üstünden de müracaat gerçekleştirmek olası gözüküyor. İhtiyaç kredisi müracaat formu doldurularak müracaat yapılabilir.

Burgan bank, kredi notu 1200 ve üstünde olan bireylere gereksinim kredisi kullandırıyor.