Vatandaş önünde kuyruk oldu! Meclis resmen açıkladı! Maaş kartınız ile ATM'ye gidin paranızı çekin! Akşam 17.00'de 2.900 TL yatmış olabilir

TAKİP ET

Meclis son dakika açıklaması yaptı! Meclis resmen açıkladı! Maaş kartınız ile ATM'ye gidin paranızı çekin! Akşam 17.00'de 2.900 TL yatmış olabilir. Kamu bankaları yeni bir destek haberi ile geldi!

Reklam
Reklam

TBMM bağlamında onay verildikten sonra kamu bankaları sazı eline almış durumda. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank doğrultusundan 2.900 TLkredili mevduat hesabı kampanyası start almış durumda. Emekli olan ve sigortalı olarak çalışan vatandaşlar amacıyla başlatılan bu kampanyada nakit gereksinimi olan vatandaşlar istedikleri vakit kendi maaş hesabı ya da banka hesabı üzerinden 2.900 TL artı para alabilecek ve bu parayı kullandıktan sonra ödemesine başlayabilecek. 

PTT'nin yapmış olduğu nakit para kampanyası milyonları ilgilendiriyor! 36.000 TL şartsız veriliyor! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli de alıyor


7000 TL nakit para ödemesi bağlamında 2 gün kaldı! Başvuru yapmayanlar TC kimlik numarası ile hemen yapsın!


Ve sonunda netleşti! Bayram öncesi bayram! Saat 12.00 de duyuruldu! Vatandaşlara 12.000 TL'den fazla olmak üzere nakit para ödenecek


TC kimlik no ile internetten başvuru yapmak yetiyor! Paralar takır takır hesaba yatıyor! Tam 10.000 TL nakit veriliyor!


Milyonlar bekliyordu! E-devlet üzerinden G0 sistemi açıklandı! Gıda, eğitim, sağlık, barınma ve binlerce lira nakit para yeşil kart ile veriliyor






Vatandaş önünde kuyruk oldu! Meclis resmen açıkladı! Maaş kartınız ile ATM'ye gidin paranızı çekin! Akşam 17.00'de 2.900 TL yatmış olabilir. Devlet destekli olarak yalnızca emekliler amacıyla başlatılan bu kampanya bundan sonra Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden çalışma maaş alan ve memurum aşağıdan vatandaşlar içerisinde yapılmaktadır. Eğer daha evvel müracaat yapmadıysanız müracaatınızı yapıldıktan sonra sizi 2.900 TL artı para, kendi hesabınıza yatacaktır. 

Banka kredi politikalarına makul olan vatandaşlar amacıyla ödenecek olan 2.900 TL, ödemelerde geri ödemesini ise, dilerseniz aylık, dilerseniz 1 sene vadeye kadar bölerek, taksitli nakit avans olarakta kullanabilirsiniz. 


 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 2.900 TL ödeme var


Nakit ihtiyacınızın olması halinde 2.900 TL ödeme alacak olan vatandaşlara, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, internet bankacılığı üzerinden hizmet sunarak başvurularını almaktadır. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, 2.900 TL ödeme verilecek olan vatandaşlara 3 sene vadeli olarak ilaveten tüketici kredisi olanağı da gene internet bankacılığı üzerinden yapılmaktadır. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ya da Halkbank üzerinden müracaat yapacak olan vatandaşların emekli olması halinde emekli maaşları bu banka üzerinden alımlar olması şarttır. Emekli maaşınızı bu bankalar üzerinden alıyorsanız, 2.900 TL anında işlemlerinizi gerçekleştirerek, 1 sene vadeli nakit alabilirsiniz.


 

Artı Para Nedir?


Artı para hesabına sahip olmak amacıyla yapılacak ilk prosedür müracaat gerçekleştirmek olacaktır. Başvurular şubelerden gerçekleşebildiği gibi internet bankacılığından ya da lüzumlu numaraları arayarak da gerçekleştirilebilir. Başvuru prosedürü tamamlandıktan sonra banka doğrultusundan yapılacak lüzumlu kontroller ardından müracaatınız olumlu sonuçlandığı takdirde artı para hesaplarınız açılmış olur. Hem de bankanın belirleyeceği limit tarafında bir de ek hesap açılır.