Vatandaşın başı göğe erdi! Borçlarınızı anında sıfırlayın! İsterseniz de sonradan taksitlendirme ile rahatça borçlarınızı ödeyin!

TAKİP ET

Vatandaşları mest edecek açıklamalar peşi sıra gelmeye devam ediyor. Bu anlamda borçlarınızı anında sıfırlayın! İsterseniz de sonradan taksitlendirme ile rahatça borçlarınızı ödeyin! İşte haberimizin detayları....

Reklam
Reklam

Peş peşe açıklaam yapıldı. Vatandaşın başı göğe erdi! Borçlarınızı anında sıfırlayın! Borç kapatma kredileri ile diğer bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarını tekrardan yapılandırarak avantajlı oranlarla basit ödeme fırsatı sunuyor. Son dönemde oldukça fazla bir şekilde artmış olan kredi ve kredi borçları vatandaşları bataklığa sürüklüyor. Bu anlamda sevindirici haber geldi. Bankalar ufak ufak taksitlerle borçlarınızı kapatmanızı sağlıyor. 

Tadından yenmez! Tam 3 banka birleşti Perşembe 09.00'da detayları açıklıyor! Artık kimseye borcunuz kalmayacak! Dertler bitecek



Bayram şekeri geldi! 5.000 TL'den fazla borcu olanlara 2 banka açıklama yaptı! 30 gün içinde borçlarınız kapanacak



Banka borcu olanlara 75 bin TL ödeme! Vakıfbank ve Denizbank tarafından gelen borç kapatma kredisi



Kredi borçları takibe düşen çiftçilere müjde! 60 ay faizsiz taksit imkanı..




 

ING Bank Borç Kapatma Kredisi İlaç Oluyor 


Bankalara olan kredi borçlarını ING Bank’a taşıyanlara %1,59’dan başlayan faiz oranları ile borç kapatma kredisi fırsatı sunuluyor. Borçlarını ödemekte zorlanan bütün vatandaşlar amacıyla cazip oranlar ile tekrardan oluşturulandırma fırsatı gerçekleştiren bankalar arasında ING, Kredi Borç Transferi kampanyası ile 36 aya kadar vadeler ile tekrardan oluşturulandırma fırsatı sunuyor. Borçlarını ING Bank üstünde toplayarak makul faiz ve vadeler ile ödemek isteyenler amacıyla makul geri ödeme planları hazırlanmaktadır. 


 

Halkbank Paraf Sonradan Taksitlendirme Müjdesi


Halkbank Paraf kart sahipleri amacıyla borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlara avantajlı fırsatlar sunuyor. Borç Taksitlendirme hizmeti ile 12 aya kadar %1,80 faiz oranları ile sonradan taksitlendirme avantajlarından yararlanılması sağlanmaktadır. Aynı vakit da Paraf ile oluşturulan peşin işlemlere özel, Halkbank’ın dijital kanalları üstünden 18 aya kadar sonradan taksitlendirme fırsatı da sağlanmaktadır. 

50 TL ile 30.000 TL arasında, Paraf üyesi işyerleri olsun ya da olmasın fark etmeksizin bütün tek çekim devre içi ekstreleşmemiş işlemlere yönelik sonradan taksitlendirme yapılabilmektedir. Elektronik eşya alımlarında ise fiyatı 5 bin TL ve üstünde olan televizyon amacıyla en çok 4 taksit, 5 bin TL’ye kadar olan alımlarda ise 9 taksit fırsatları sunulur. 


 

Akbank Taksitli Borç Transferi İle İlaç Oluyor 


Akbank’ın Taksitli Borç Transferi ile sahip olunan borçlarını Axess’e açıklayan vatandaşlara özel tekrardan oluşturulandırma ve makul faiz, taksitlendirme seçenekleri ile basit ödeme seçenekleri sunuluyor. Ücretsiz 12 aya varan taksitlendirme olanağı ve %1,80’den başlayan faiz oranları ile yurttaşların başka bankalara olan kredi kartı borçlarını Axess’e taşıyarak tek çatı altında rahatlıkla ödemeleri sağlanmaktadır. 200 TL ile 20.000 TL arasında aktarma işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.