Vatandaşın beklediği haber geldi! Hesaba 750 TL yatacak! Maaşa ek geri ödemesiz destek yapılacağı duyuruldu! Detayları dün aksam açıklandı!

TAKİP ET

SGK maaşlarında yeni oranlar açıklandı. Yapılan açıklamalar kapsamında maaşlarını kamu bankaları üzerinden alanlara 750 TL'ye kadar nakit ikramiye desteği verilecek. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Yapılan son açıklamaları kapsamında emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan SGK emeklilerine özel 750 TL'ye kadar nakit ikramiye desteği verilecek. Tüm bunların yanı sıra maaşlarını bu bankadan alan emekliler nakit problemlerine karşılık kredi seçeneklerinden yararlanabilecek. Bağ-kur ve Emekli Sandığı kapsamında emekli aylığı alan bütün kişilerin maaşı ek ödeme fırsatlarından yararlanabilmesi için maaşlarını kamu bankalarına taşımaları yeterli olacak.

Kamu bankaları yaptığı açıklamalar kapsamında emekli maaşlarını kendi bünyesine taşıyan emekli vatandaşlara promosyon kampanyaları sunacaklarını belirtti. Bu doğrultuda eğer emekli vatandaşlar maaşlarını Ziraat Bankası veya Vakıf Bankası'na taşırlarsa bankalar kendilerine belirli miktarda promosyon ödemesi yapacaklar. Lakin bankaların istedikleri şartlar kapsamında maaşını bu bankalara taşıyan kişilerin 3 yıl taahhütname imzalamaları var. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ziraat Bankası emekli promosyonu

Ziraat Bankası yaptığı açıklamalar kapsamında emekli maaşını kendi bünyesinde taşıyanlar için 750 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi yapacağını belirtti. Emekli Sandığı, SSK, bağ-kur emeklilerinin maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile almaları sonucunda buradan promosyon ödemesi alacaklar ve bunun yanı sıra 3 yıl maaşlarını Ziraat Bankası'ndan almak için taahhütname imzalayacaklar.

Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan vatandaşlar için sadece promosyon ödemesi yapılmayacak. Bunun yanı sıra başka fırsatlarda sunulacak. Tüketici kredisi ve emekliye özel konut kredisi destekleriyle Ziraat Bankası, Emelinin Artısı Kredi Paketi kapsamında vatandaşların çoğu ihtiyacına çözüm üretecek.

Ziraat Bankası emekli bankacılığı alanında vatandaşlara oldukça cazip fırsatlar sunmaktadır. Bu doğrultuda Ziraat Bankası yüzde 1,55'ten başlayan faiz oranları ile emekliye ihtiyaç kredisi de vermektedir.

Tüm bunların yanı sıra  yüzde 1,29'dan başlayan faiz oranları ile 120 ay vade seçeneği kapsamında konut kredi desteği de vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor.

VakıfBank emekli promosyonu

Kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, SGK promosyon ödemeleri doğrultusunda emekli maaşlarına cazip promosyon destekleri açıklamaya devam ediyor. Eğer ki emekli maaşlarını VakıfBank'a taşıyarak 3 yıl taahhütname imzalanırsa, vatandaşlar VakıfBank'ın sunacağı promosyon kampanyalarından faydalanabiliyor.

Emekli maaş oranları kapsamında 500 TL ile 750 TL arasında promosyon desteği veren VakıfBank, emeklilerin yeni senede maaşlarına ek destek ödemesi almasına fayda sağlayacak.

Bu doğrultuda emekli maaşı bin 500 TL'ye kadar olan vatandaşlar 3 yıl için toplamda 500 TL, bin 500 TL ve 2 bin 500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 625 TL ve 2 bin 500 TL ve üzeri maaş alan emekli vatandaşlarda maaşlarını taşıdıkları takdirde 750 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatından faydalanabilecek.

kamu bankaları promosyon emekliye ek ödeme