Vatandaşın içi açıldı! Nakit ihtiyacı olanlar 8.000 TL ödeme Haziran ayı sonuna kadar devam ediyor! Detaylar bugün geldi!

TAKİP ET

Nakit para sıkışıklığı ile yaşam sürdüren kişilere 8 bin lira ödeme oy sonun kadar devam edecek. Konu ile alakalı açılama yapıldı.

Reklam
Reklam

Nakit konusu ile ilgili problem yaşam sürdüren vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya başlatıldı. 8 bin liraya kadar verilebilecek olan ödemeler ay sonuna kadar devam edecek. 3 sene vadeye kadar kampanya vatandaşlara süratli bir şekilde nakit para imkânı ortaya koyuyor. Tüketici kredisine katılım sağlamak isteyen vatandaşlara ortaya konan bu kampanya kapsamında 90 günlük erteleme müjdesi de sunuluyor. 8 bin liraya kadar nakit kullanacak olan kişiler, bankalara gerçekleştireceği müracaat sonunda kısa sürede sonucunu öğrenebilecek. Kredi kullanmak amacıyla müracaat yapan vatandaşlara 36 ay vadeli krediyi süratli bir şeklide kullanabilecek. Kredi notu 1300 ve üstünde olması durumunda müracaat yapılabilecek. Belirtilen koşul sağlanması durumunda anında müracaat yapılabilir.



8.000 TL Para Veren Bankalar 

Vatandaşın içi açıldı! Nakit ihtiyacı olanlar 8.000 TL ödeme Haziran ayı sonuna kadar devam ediyor! Detaylar bugün geldi! 8.000 TL nakit ödemesinden faydalanmak istiyorsanız, bankaya müracaat yapabilirisiniz. SMS tekniği ile müracaat yapılmasının yanı sıra internet sitesi üzerinden de müracaat yapılabilir. Banka şubesine gidilmeden yapılacak müracaat amacıyla, cep telefonlarının mesaj alanı kullanılabilir. Krediyi kullanmak amacıyla banka şubesine yalnızca kimlik ile gidilebilir.



Akbank doğrultusundan verilebilecek krediye müracaat yapılmak istenildiğinde, TC kimlik numarası 4425 nolu numaraya mesaj olarak gönderilebilir. Başvuru sonrasında kısa sürede onaylanmış kredi ile ilgili bilgi sizlere ulaştırılır. Onay verilmiş olan kredi miktarı ise anında hesabınıza yatar.  




Garanti Bankası doğrultusundan sağlanan kredi amacıyla müracaat yapıldığında birey SMS ile internet sitesi kullanılarak müracaatte bulunabilir. Yapılacak olan müracaatnun sonrasında süratli bir şekilde onay alınabilir. SMS tekniği ile müracaat gerçekleştirmek isteyenler, 444 0 335 Anında Kredi Hattını arayarak kredi alabilirler. Onay alınmış 3 sene vadeli krediyi anında hesabınıza aktarabilirsiniz.



Nakit gereksinimi hissettiğinizde her iki bankadan farklı yollarla müracaat yaparak nakit sıkışıklığını gidermek mümkün. Onay alındıktan sonra kullanılacak olan krediyi hesaplarına aktararak istenilen vakitte kullanabilirsiniz.