Vatandaşlarımız elektrik faturalarından kurtuluyor. İşte müjdeli haber!

TAKİP ET

Son dönemlerde en çok şikayet edilen konuların başında yüksek elektrik faturaları gelmektedir vatandaşlarımız elektrik faturalarından kurtuluyor. Elektrik faturaları ile ilgili müjdeli haber geldi.

Reklam
Reklam

Son yıllarda elektrik faturaları kabardı. Vatandaşlarımızın en çok tükettiği elektrik faturalar olmaktadır. Son dönemlerde en çok şikayet edilen konuların başında yüksek elektrik faturaları gelmektedir vatandaşlarımız elektrik faturalarından kurtuluyor. Elektrik faturaları ile ilgili müjdeli haber geldi.

Elektrik Faturaları Az Gelecek

Son dönemlerde ekonominin sıkıntıya girmesi ile birlikte motorin, benzin, doğalgaz ve bir çok şey gibi elektriğe de çok büyük zamlar geldi ve vatandaşlarımız zor durumda kaldı. Arda arkası kesilmeyen bu zamlar sonrasında vatandaşlarımı tedirgin olmaya başladım. Sonunda vatandaşlarımızı mutlu edecek haber geldi. Elektrik faturalarında yapılacak tasarruf ile az fatura gelebilir.

EPDK tarafından yapılan açıklama doğrultusunda elektrik faturalarına kilowatt sınırı getiriliyor. Buna göre sınır geçilmezse vatandaşa ay sonunda çok daha az bir fatura gelecek. Sınırı geçen vatandaşlarımıza biraz daha fazla fatura gelebilir. Bu tasarruf tedbiri sayesinde faturaların az gelmesi planlanıyor.

Sınırı Geçmeyene Az Fatura

Yetkili kurum tarafından elektrik faturaları belirlenecek. Belirlenen sınırı geçmeye vatandaşlarımıza daha az bir elektrik faturası gelecek. Belirtilen sınırı geçen vatandaşlarımıza ise kullanımına göre ücretlendirme yapılacak. Sınırı aşan vatandaşlarımıza daha yüksek fatura gelebilir.

vatandaşlarımız elektrik faturalarından kurtuluyor elektrik faturası