Ve belli oldu! 41, 42, 43,44, 45 ve 46 yaşında emekli olmak isteyenler için açıklama geldi! O kişiler hemen emekli oluyor

TAKİP ET

41, 42, 43,44, 45 ve 46 yaşında emekli olmak isteyen vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. Erkenden emeklilik yönünden emeklilikte yaşa takılanlar halinde son dakika sıcak gelişmeleri yaşanmaya devam ediliyor.

Reklam
Reklam

Ve belli oldu! 41, 42, 43,44, 45 ve 46 yaşında emekli olmak isteyenler için açıklama geldi! O kişiler hemen emekli oluyor. Hemen emeklilik yönünden emeklilikte yaşa takılanlar bağlamında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 
Peki EYT bekleyen vatandaşlar; 41, 42, 43,44, 45 ve 46 yaşında emekli olacak mı? Merak edilenlerin tamamı ve çok daha çoğu haberimizde...

Netleşti! Emeklilikte yeni yaş sınırı biraz önce belli oldu! 1800 gün primi dolanlar hemen emekli oluyor!



Vatandaş zil takıp oynadı! Ev hanımlarına çalışmadan emeklilik müjdesi! 15-20-25 yıl evli kalana maaş bağlanıyor! Meclis'te...



Erken emeklilik şartları yenilendi! Her sigortalı erken emekli olabilecek mi?




 

 O kişiler hemen emekli oluyor


Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan mevzu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bu anlamda 41, 42, 43,44, 45 ve 46 yaşında emekli olamk isteyenler bu açıklamaları can kulağı ile dinliyor. EYT bekleyen vatandaşlar yönünden bilhassa de son dönemlerde sıcak haberler gelmeye devam ediyor. Emekli olabilmek hedefiyle yaş sınırında tespit edilen ve bu yaş probleminden ötürü da emekli olmayan vatandaşlar bilhassa de EYT haberlerini ilgiyle bekliyor.



EYT'nin hemen çıkmasını isteyen vatandaşlar, EYT olmadan da emekli olmanın yollarını aramaya başladı.  Emekli olmak isteyen vatandaşlar, mesleki yapılanma ile çalışma zamanı gibi kriterler yerine getirildikten sonra erken emekliliğe hak kazanacaklar. Vatandaşlar ayrıca  zam ya da yıpranma ödemesi gibi detaylı ödenekler de alıyor. Fakat bu yurttaşların en büyük beklediği şey ise EYT yasasının bir an evvel çıkıp TBMM'den geçmesi. 

​​​​​​​
 

Onlar EYT'li olamayacaklar 


08 Ekim 1999 tarihinden evvel çıraklık eğitimi ya da stajyer olarak sigortalanan vatandaşlar düzenlemeden faydalanamayacaktır.

Emeklilik sonrasında yine vatandaş çalışmaya başlar ise, kıdem tazminatı hakkı vardır. Yani EYT düzenlemesi ardından emekli olan bireyler emeklilik ardından çalışma şartlarını gerçekleştirirlerse, geçmiş süre bağlamında kıdem tazminatını çalıştığı kurumdan isteme hakkına haiz olur. Böylelikle EYT yasasının etkili bir şekilde hedefe girmesi hedefleniyor!