Ve netleşti! 50.000 ve 120.000 TL anında yatıyor! Kefil yok, şart yok masraf yok! Tak diye hesapta

TAKİP ET

Son zamanlarda giderek zorlaşan gündelik hayat şartlarına karşın mücadele edecek nakdi gücü kalmayan vatandaşlara, Enpara ve CepteTEB müjdeli haberlerini verdi. İki banka, kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları ihtiyaç kredisi hizmetleri ile vatandaşlara destek olacağını duyurdu. İşte Enpara ve CepteTEB'in ihtiyaç kredisi hizmetlerine ilişkin ayrıntılar…

Reklam
Reklam

Ve netleşti! 50.000 ve 120.000 TL anında yatıyor! Kefil yok, şart yok masraf yok! Tak diye hesapta.. Temel ihtiyaçlarını ve diğer ihtiyaçlarını karşılayamama noktasına ulaşan vatandaşlar, nakde olan ihtiyaçlarını gidermek ve çözüme kavuşturmak ve alım güçlerini bir nebze de olsa arttırmak adına bankalar tarafından yapılan ihtiyaç kredisine gözler çevrilmiş durumda. 

Denizbank ve o bankadan yeni 120.000 TL açıklaması geldi! Borçlarınızı tek tek hesaplayın ve bu para ile anında kapatın


O özel banka'dan hafta sonu müjdesi! Bankamatik kartınız varsa 30.000 TL para veriliyor! Önemli gelişme


Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu


Gözler oradaydı! Bankadan açıklama şuan yapıldı! TC kimlik numarasına göre ödemeler 8.000 TL olacak!


Vatandaş balıklama atladı! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliler için o banka, yalnızca SMS ile 11.000 TL ödeme yapacağını açıkladı!




 

CepteTEB İhtiyaç Kredisi


Geliştirdiği avantajlı kampanyalar ile her dönemin en çok sorgulanan bankalarından biri olarak öne çıkan Türkiye Ekonomi Bankası, 2022 yılında da CepteTEB uygulaması ile popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Yeni dönemde ortaya çıkan zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde vatandaşlara CepteTEB hizmeti ile yardımcı olacağını açıklayan banka, bu yardım çabasını geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmeti ile gözler önüne sermeyi başardı. 

CepteTEB uygulaması aracılığı ile 50 bin TL tutarında ki nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar bağlamında hesaplama yapıldı. 

•    Vade sayısı: 36 ay
•    Faiz oranı: Yüzde 2,06
•    Aylık taksit tutarı: 2.113,39 TL
•    Kredi tahsis ücreti: 262,50 TL


 

Enpara İhtiyaç Kredisi Hizmeti


Enpara, yeni dönemde nakde olan sıkışıklıklarını vatandaşların gidermesi bağlamında kampanyalarına hız evrdi. 

Enpara’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni ihtiyaç kredisi hizmetinin üst limiti 120 bin TL, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,29 ve azami vade sayısı 36 ay olarak belirlendi.

Bankadan 50 bin TL tutarında destek hesaplaması 


•    Vade sayısı: 36 ay
•    Faiz oranı: Yüzde 2,29
•    Aylık taksit tutarı: 2.204,90 TL