VE NETLEŞTİ! Bayram jesti geldi! Emekliye 2000 TL ek ödeme onayı verildi! 3000 TL'de ayrıca hesaplara aktarılacak!

TAKİP ET

Bankalar BAĞ-KUR ve SSK emeklilerine maaş ödemeleri kapsamında ek ödeme yapmaya başlamıştır. Emekliye 2000 TL ek ödeme onayı verildi! 3000 TL'de ayrıca hesaplara aktarılacak! İşte haberimizin tüm detayları

Reklam
Reklam

VE NETLEŞTİ! Bayram jesti geldi! Emekliye 2000 TL ek ödeme onayı verildi! 3000 TL'de ayrıca hesaplara aktarılacak! Sosyal güvenlik kurumu ile bankalar arasında imzalanmış olan protokol sözleşmesi gereğince emekli vatandaşlar 2000 TL ile 3000 TL arasında ek ödeme imkânına sahip olacaklardır. Bu miktardaki ek ödemelere sahip olabilmek için belirli şartlar bulunmaktadır.

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye bayram evvelinde 1.600 TL ödeme hesaba yatıyor! Anında ATM'den çekiliyor



Son dakika haberi geldi! Bayram ödemeleri başladı! 9.000 TL'ye yakın para hesapta! Asgari ücretli, SGK Bağkur'lu emekli, kamu çalışanı, işsizler...



Kimlikle ödeme yapılıyor! Vakıfbank öğlen açıklamasında emekli maaşı alan vatandaşlara 9.000 TL veriyor




Ek Ödeme Şartları Neler?


Emeklilerin emekli maaşlarını almış oldukları bankaların SSK ve banka protokolünde yer almaları gerekiyor. Protokol kapsamında maaş alınan banka ek ödeme imkânından yararlanmanıza olanak sağlayacaktır. İlgili banka üzerinden 36 ay olacak şekilde maaşınızı almayı taahhüt ederseniz 2000 TL ile 3000 TL arasında yüksek oranda promosyon ödemesi almanız mümkündür.



Emekliler ek ödeme onayı verildikten sonra emekli maaşı hesaplarından bu parayı çekebilirler. Ek ödeme kapsamındaki paralar 7 gün 24 saat süresince ilgili bankanın şubelerinden veya ATM'lerinden çekilebilir. Sosyal güvenlik kurumu emeklilerinin faydalanabileceği avantajlı promosyon ödemesi fırsat ayrıcalığı ile vatandaşların nakit problemlerinin bir kısmının dahi çözülebilmesi amaçlanmıştır.

Hangi Bankalar Ek Promosyon Veriyor?


Türkiye'deki pek çok farklı banka aynı şekilde benzer uygulamaları gerçekleştirerek müşterisi olan emeklilere nakit promosyon imkanı tanımıştır. Maaşınızı taşıyacağınız bankanın böyle bir uygulamaya sahip olup olmadığını önceden araştırmalısınız. Ek promosyon dahilinde 2000 TL ile 3000 TL arasında nakit paraya sahip olabilmeniz için 3 yıl süreyle bankadan maaşınızı alma sözünüzü vermelisiniz.



Emekli aylığınız kadar olabilecek nitelikteki promosyon ödemeleri anında hesabınıza geçecektir. Maaşınızın oranına bağlı olarak yapılan nakit promosyon ödemeleri değişiklik gösterebilir. Daha yüksek miktarlarda ek ödeme almak için bankalarla iletişime geçerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylece daha yüksek miktarda promosyon almak konusunda önemli kazanımlara sahip olursunuz!



Her bankanın sözleşme kapsamından sizlere yapacağı ek ödeme miktarı değişkenlik gösterebilir. Ancak maaş oranınıza göre yapılacak ödemeler maaşınızın belli bir oranından daha düşük olamaz. Burada özellikle kamu bankalarının ön planda yer aldığını ifade edebiliriz. Emekliler promosyon ödemelerine dair kapsamlı bir araştırma yaptıklarında önemli bir miktarda promosyon alabilecekler!