Ve netleşti! Daha ne olsun! Emekliye son kez jest yapıldı! Bayram için 6.500 TL ödeme yapılacak

TAKİP ET

Kamu ve özel bankalar bağlamında emekli vatandaşlarımız için bir jest daha geldi. Bu anlamda bayram için hesaplara 6.500 TL yatıyor. Bugün, Salı ve Çarşamba günleri hesaplarınızı kontrol edin.

Reklam
Reklam

Ve netleşti! Daha ne olsun! Emekliye son kez jest yapıldı! Bayram için 6.500 TL ödeme yapılacak. Emekli vatandaşlara 6.500 TL ödeme mi yapılacak? Kamu bankaları 6.500 TL ödeme yapmaya başladı mı? Bu soruların cevapları ve çok daha çoğu haberimizde...

Emeklilere müjde verildi! Maaşa ek 8395 TL hesaba geçti! Duyuru biraz az önce yapıldı! Hesapta unutmayın



Bu hafta içi Perşembe ve Cuma günü emeklilerin hesabına 2777 TL yatacak! Detayları biraz önce açıklandı



Emekliye bayram ikramiyesi ödendi! Şimdi sıra PTT'de... Tüm SGK-SSK'lılar anında bu parayı alabilir



SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye tam olarak 2.750 TL verileceği bugün belli oldu! Son dakika haberini açıkladılar




 

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bank emekli vatandaşlara 6.500 TL tüketici kredisi başvuru işlemleri nasıl yapılır?


Emekli yurttaşların nakit sorunlarına daima çözüm olacak kampanyalar yapan kamu bankaları yapmış bulundukları bu en son kampanyalar da kendi bankasından emekli maaş alabilmekte olan yurttaşların sadece kimlikleri ile birlikte gelip 6.500 TL ödeme almalarının önünü açacak bir basitlik sağladı. Nakit ihtiyacınızın bulunması durumunda emekli maaşınız hesaplarınız üstünden 6.500 TL tüketici kredisi başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 



Emekli maaşınızı bu bankalardan alıyorsanız ve nakit sorunu yaşıyorsanız, kimlik kartınız ile birlikte rastgele bir kamu bankasına gelip ya da maaş aldığınız banka hangisi ise o bölgeye gelip kimlik kartınızı orada çalışan memura ibraz ettikten sonra 6.500 TL tutarında tüketici kredisini 3 sene vade alternatifli olarak alıyorsunuz. 

Başvuru işlemlerinin yapılıp hemen onay alabilmek istiyorsanız kredi puanımızın en az 1200 ve daha da üstünde olması gerekiyor. Bu kıstaslara uyum gerçekleştiren vatandaşlara hemen onay verilebilecek ve hesaplarına 6.500 TL anında yatacak.