Ve netleşti! PTT resmen açıklama yaptı! 18 yaş üzerindeyseniz 25.000 TL ödeme yapacağını belirtti!

TAKİP ET

PTT yaptığı yeni bildirimde 18 yaş üstündeki kişilere 25.000 TL ödeme gerçekleştireceğini resmi olarak açıkladı. PTT nakit kampanyası amacıyla başvurular nasıl yapılır...

Reklam
Reklam

PTT üstünden tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar 18 yaş üstünde olması halinde 25.000 TL'ye kadar anında aynı gün içersinde kredi onayı alarak prosedür yapılabilir ve tüketici kredisi kullanabilir. 25.000 TL PTT üstünden kredi kullanacak olan vatandaşlar başvurularını yapmak amacıyla PTT'nin anlaşmış bulunduğu aktif Bank aracılığı ile en basit kredi kampanyasına katılacak. PTT üstünden gereksinim kredisi kampanyasına katılarak prosedür yapacak olan vatandaşlar cep telefonları üstünden atacakları sms ile eş güdümlü PTT şubelerine gitmeden de kredi kullanabiliyor. 




Ve netleşti! PTT resmen açıklama yaptı! 18 yaş üzerindeyseniz 25.000 TL ödeme yapacağını belirtti! 25.000 TL PTT üstünden tüketici kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli olarak bu kredileri istedikleri vakit hesabına yatırabiliyor. 3 sene vadeli olarak alacağınız bu kredilerde daha evvel bankalara başvurunuzu gerçekleştirip onay alamadıysanız yaşınız 18 üstünde olması halinde başvurunuzu gerçekleştirebilir ve kredi puanınız düşük olsa bile onay alabilirsiniz. 

Kredi almak isteyen vatandaşların yapması gereken oldukça kolaydır. PTT'ye SMS atarak anında kredi alabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken 30 50 numarasına mesaj atmak.  PTT üzerinden acil tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar taksit ödemelerini başlatması halinde ilk taksitini 3 ay erteleme yapma imkanını da faydalanabiliyor. 

PTT tüketici kredisi kampanyasına katılarak Kredi müracaatı yapacak olan kişiler PTT tarafından talep edilen bazı koşullara uymaları halinde Sms ile müracaat yaptıktan sonra kredinizi onaylatarak alabilirsiniz. 

Emekli olan vatandaşlar ise PTT üstünden müracaatlarını gerçekleştirerek kredi kullanmak istiyorsa PTT tüketici kredisi kampanyasına katılmak amacıyla emekli maaşını PTT şubesine taşıması gerekmektedir.