Veli görüşmesi için okula gelen öğrenci velisi terör estirdi

TAKİP ET

Erzurum'da öğrenci ile ilgili okula çağırılan veli, müdür yardımcısına saldırdı.Müdür yardımcısını darp etmeye çalışan veli öğretmenlerin araya girmesiyle durduruldu.

Reklam
Reklam

Erzurum Palandöken ilçesinde  gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre  Yıldızkent Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde oğlu Emir G.'yle ilgili şikayetlerin bildirilmesi için okula çağırılan F.G. adlı bir veli müdür yardımcısı Yakup Terzioğlu'na saldırdı. Yaşanan kavga anları okul güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, saldırgan veli güçlükle sakinleştirildi.

Öte yandan daha önce de birkaç kez okula çağrıldığı öğrenilen F.G.'nin öğretmen ve yöneticilere tehdit ve hakaretler savurduğu öğrenildi. Çıkan kavgada Terzioğlu, öğretmen ve diğer görevlilerin araya girip okuldan çıkardığı F.G. hakkında şikayetçi olurken öğrenci velisi hakkında soruşturma başlatıldı.
Konuyla ilgili basın açıklamasında bulunan Türk Eğitim-Sen Erzurum 1 Nolu Şubesi 3 ay içerisinde Erzurum'da öğrenci velilerinin 4. kez eğitimcilere saldırdığını artı bu saldırılarının son bulması gerektiğini ifade etti.

 

Okul Saldırgan Veli