Vergi kimlik no son hanesi 6 ve 8 olanlara müjde! Bayram şekeri gibi destek ödemesi geldi, hesaplara yatmaya başladı!

TAKİP ET

Vergi kimlik numarasının son hanesi 6 ve 8 olanlara müjde geldi. Ramazan bayramı öncesinde destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. 22 Nisan'da yapılan ödemeler sonrasında bugün de destek ödemeleri devam edecek. Bir süredir hesaplarına ödemelerin geçmesini bekleyen kimlik numarasının son hanesi 6 ve 8 olanlar bugün itibari ile ödemelerini alacak. Hemen hesabınızı kontrol edin. Son dakika destek ödemesi gelişmeleri ve detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Vergi kimlik no son hanesi 6 ve 8 olanlara müjde! Bayram şekeri gibi destek ödemesi geldi, hesaplara yatmaya başladı! Ramazan bayramı için artık sayılı günler kaldı ve milyonlarca vatandaş bayramda maddi durumları nedeniyle ne yapacaklarını kara kara düşünüyor. Çünkü artan enflasyon, döviz kurları, hayat pahalılığı derken kimsenin cebinde bayram için para kalmadı. Ancak devletten müjdeli haberler de peş peşe gelmeye devam ediyor. Bir süredir çiftçilerin büyük heyecanla beklediği ödemeler bugünden itibaren hesaplara yatıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı son dakika bayram müjdesini verdi ve destek ödemelerinin hesaplara geçeceğini duyurdu. Toplamda 1 milyar 602 milyon 683 bin TL ödeme yatırılacak. Vergi kimlik numarasının son hanesi 0,1,2,3,4,5,7,9 olanlar destek ödemelerini 22 Nisan tarihinde almıştı. Vergi numarasının son hanesi altı ve sekiz olanlar ise hala ödeme bekliyordu. Nihayet bu grupta olan vatandaşlara da müjdeli haber bugün verildi. Ödemeler artık hesaplara yatmaya başladı ve bayram öncesinde Çiftçiler ödemelerini kullanma şansı bulacak.
Tarımsal destek ödemeleri için günlerdir bekleyen çiftçilere müjdeli haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi son dakika açıklaması yaparak ödeme bekleyen çiftçilerin ödemelerinin hesapları atmaya başladığını duyurdu. Milyonlarca çifte bayram öncesinde bu haberi bekliyordu. nihayet beklenen oldu ve bayram öncesi çiftçilerin de yüzü gülecek. 22 Nisan tarihinde tarımsal destek ödemesi alamayan çiftçiler 29 Nisan günü itibarıyla ödemelerine kavuşacak. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada sadece saatler sonrasında tarımsal destek ödemelerinin hesaplara geçeceği duyuruldu.

Kimlik numarasının sonu altı ve sekiz olanlar alacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya hesabından bir son dakika açıklaması yaparak tarımsal destek ödemelerinin 22 Nisan tarihinde başladığını duyurmuştu. Bu tarihte kimlik numarasının sonu altı ve sekiz olanlar ödeme alamamıştı. 22 Nisan’da ödeme alamayan Çiftçiler ödemelerinin ne zaman hesaplara geçeceğini büyük bir merakla bekliyordu. Nihayet meraklı bekleyiş sona erdi çünkü o ödemeler bugün itibari ile yapılacak. Milyonlarca çiftçi bayram öncesinde mutlu olacak.

Paralar hesaplara yatmaya başladı

Tarım ve orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 29 Nisan tarihi itibari ile beklenen ödemelerin hesaplara geçmeye başladığını duyurdu. Bu kapsamda buzağı destek ödemesi 1 milyon 135 bin 749, Çiğ süt desteği ödemesi 419.647.375 TL, manda desteği 23.064.350 TL, süt analiz desteyi 16.663.700 TL, malak desteği 7.557.950 TL olarak ödenecek. Çiftçiler bugün öğleden sonra ödemeleri hesaplarından çekebilecek.