VGM burs sonuçları açıklandı mı? 2021 VGM burs sonuç sorgulama

TAKİP ET

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün (VGM) verdiği bursa başvuru yapan öğrenciler internet üzerinden 2021 VGM burs sonuç sorgulama işlemlerini araştırıyor. Peki VGM burs sonuçları açıklandı mı? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Milyonlarca öğrenci KYK dışında burs alabilecekleri bir devlet kurumunu araştırıyordu. Öğrencilere burs veren kurumlardan birisi olan Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) 30 Ekim 2021 tarihinde ortaöğretim öğrencileri , 15 Kasım 2021 tarihinde ise yükseköğretim öğrencileri için burs başvurularının başladığını açıklamıştı. Başvurular 16 Kasım 2021’de sona erdi ve öğrenciler heyecan için VGM burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağını beklemeye başladı. Peki VGM burs sonuçları açıklandı mı?
VGM Burs Sonuçları Açıklandı Mı?
Vakıflar Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada KYK burs sonuçlarının açıklanmasının ardından kendilerine burs başvurusu yapan öğrencilerin başvurularının değerlendirmeye alınacağını açıkladı. Sonuçların VGM’nin resmi internet sitesinden (www.vgm.gov.tr) duyurulacağını söyleyen yetkililer 2021-2022 eğtim ve öğretim yılı için ortaöğretim öğrencilerine 100 TL, yükseköğrenim öğrencilerine 400 TL ve yabancı uyruklu öğrencilere 600 TL aylık burs yardımı yapılacağını belirtti.
VGM burs sonuçlarının Aralık ayının sonunda veya Ocak ayının başında açıklanması bekleniyor. 
2021 VGM burs sonuç sorgulama için tıklayınız

Vakıflar Genel Müdürlüğü VGM VGM burs