VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 VGM burs sorgulama

TAKİP ET

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün verdiği bursa başvuran öğrenciler sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Bir çok öğrenci 2021 VGM burs sorgulama işlemini yapmak için internete yöneldi. Peki VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Cevabı haberimizde...

Reklam
Reklam

Üniversitelerinde eğitim hayatlarına devam eden milyonlarca öğrenci ek gelir elde etmek ve ailelerine daha az yük olmak amacıyla devlet kurumlarının sağladığı bursları araştırmaya devam ediyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) de öğrencilere eğitim desteği sağlayan kurumlardan birisi olarak dikkat çekiyor. VGM’den burs almak isteyen öğrenciler başvurularını tamamladı ve merakla sonuçları beklemeye koyuldu. Burs sonuçlarını sorgulamak isteyen kişiler arama motorları üzerinden ‘’2021 VGM burs sorgulama’’ terimini sık sık yazıyor. Peki VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
VGM Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
VGM’nin sağladığı bursa başvuru yapmak isteyenlerin başvuru süreci 15 Kasım 2021 tarihi itibariyle sona erdi. Şimdi ise gözler VGM’nin burs sonuçlarını ne zaman açıklayacağına geldi. Bu seneki eğitim öğretim yılı için ortaöğretim öğrencilerine 100 TL, üniversite öğrencilerine 400 TL ve yabancı uyruklu öğrencilere ise 600 TL burs vereceğini açıklayan VGM’nin burs sonuçlarını ne zaman açıklayacağı gündemdeki yerini koruyor. 
KYK’nın burs sonuçlarının Aralık ayında açıklanması sebebiyle VGM’nin burs sonuçlarının da Aralık ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.
2021 VGM burs sorgulama için tıklayınız

Vakıflar Genel Müdürlüğü VGM burs VGM burs sonuçları