Vicdansız anne! Hastaneye gidiyorum diye çıktı 5 aylık bebeğini komşuya bırakıp kaçtı

TAKİP ET

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde hastaneye gideceğini söyleyerek evden çıkan Anne 5 aylık bebeğini komşuya bırakarak kaçtı. 20 yaşındaki Baba İsa alasırt, 5 aylık bebekle birlikte elektriği bile olmayan evde tek başına kaldı. İsa Alasırt, sosyal medyadan başka bir adamla el ele olan fotoğrafını paylaşan eşine de beddua etti.

Reklam
Reklam

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 7 Mart Mahallesi'nde yaşayan 20 yaşındaki İsa alasırt, Henüz 18 yaşındayken kendisi ile aynı yaşta olan Z.A. ile evlendi. Çiftin evliliklerinden bir erkek çocukları dünyaya gelirken şu anda 5 aylık olan bebeği komşuya bırakan anne Kayıplara karıştı.

Hastaneye gidiyorum diyerek evden çıktı

Z.A. Isimli 20 yaşındaki anne iki gün önce hastaneye gidiyorum diyerek evden çıktı ve 5 aylık bebeğini de komşulara bıraktı. Ancak kadının bir daha geri dönmemesi üzerine komşular durumu Baba İsa Alasırt’a bildirdi. Hemen hastaneye giden genç adam eşinin hiç hastaneye gelmediğini öğrendi ve evi terk ettiğini fark etti. Sosyal medya hesabından bir gün sonra fotoğraf paylaşan Z.A.’nın başka bir adama kaçtığı anlaşıldı. Z.A., el ele çekilmiş fotoğrafa  “Sonunda kavuştuk hasret sona erdi” notunu düştü.

Eşi hakkında kayıp başvurusunda bulundu

Eşinin evden kaçması üzerine Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden İsa alırdık eşi hakkında kayıp başvurusunda bulundu. Eşyası dahi olmayan bir evde 5 aylık bebeği ile ortada kaldığını söyleyen alasırt, çocuğunun karnını doyur olmadığını dile getirdi. 5 aylık bebeğin vücudunda yara bere içerisinde olduğu öğrenilirken sosyal medya hesabından eşini seslenen İsa Alasırt “Allah senin belanı versin” dedi.