Vicky'nin Gizemli Dostu isimli filmin konusu nedir?

TAKİP ET

Vicky'nin Gizemli Dostu isimli film 2020 yılında yayınlanmıştı. Netflix'te yerini alan film macera ve komedi türündedir. Film 1 saat 24 dakika uzunluğundadır. Filmin konusu birçok kişi tarafından araştırılıyor.Vicky'nin Gİzemli Dostu isimli filmin konusu nedir? Bu haberimizde filmin konusunu sizler için derledik. İşte Vicky'nin Gizemli Dostu isimli filmin konusu...

Reklam
Reklam

Vicky'nin Gizemli Dostu isimli film Netflix'te yerini aldı. Filmin konusu merak edilmektedir. Vicky'nin Gizemli Dostu isimli filmin konusu nedir?

Vicky'nin Gizemli Dostu adlı filmin konusu

Her gün güneş gibi parlayan, sözlerini etrafındakileri neşelendirmek için kullanan ve varlığını etrafındakilere huzur getirmek için kullanan Küçük Vicky, annesinin ölümünden sonra da aylar sürecek olan sessizliğe, depresyona ve hüzne kapıldı. Ölüm kavramı belli bir yaşa gelmiş insanlar için bile yıkıcı bir durum olsa da henüz sekiz yaşında olan tatlı bir kız bu durumla karşılaştığında beklenmedik bir tepki vermiş gibi görünmektedir. Üstelik baba Stephane da bu durumu biliyordu. eşini kaybettikten sonra Vicky gibiydi; nefret ve üzüntüyle hareket etmesine rağmen, sevimli küçük kızının ruh halini önemsedi. Baba Stephane  sadece kızının sessizliğini iyileştirmek için değil, aynı zamanda değişimi deneyimlemek için Cantal için yeni bir maceraya atılır. Yeni bir başlangıç ​​noktası sloganıyla yola çıkan baba-kız, dağın eteğindeki manzara karşısında büyülendi ama Vicky için değişim yeterli olmadı.

Kendisine çeşitli maceralarda eşlik eden, o sustuğunda sessiz, konuşurken havlayan arkadaşlar bulan Vickyve Mystery, yeni bir hayata başlamak için birlikte yola çıkarlar. Babası köpeğin tehlikeli olabileceğine üzülse de kızının iyileşmesi onu büyüledi. Günler geçtikçe Vicky ve Mystery birlikte büyüdüler. Ancak birkaç ay sonra tarih değiştiğinde, insanlar Mystery'nin aslında Vicky ve dağlar için tehlikeli olan bir kurt olduğunu anlayacaklar. Belli ki, Mystery ölüme terk edilecektir.

Kendine özgü drama ve aile içi çatışmalarla, Vicky'nin gizemli dostu çocukluktan çoğuna büyüleyici bir atmosfer yaydılar. Vicky yönünü kaybetmesine ve yaşam takıntısını sürdürmesine rağmen... Anlık duygusal değişimi onu derin bir duygusal kargaşaya sürüklemek için kullandı. Filmin IMDb puanı ise 7,0'dır. Filmin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor;

Shanna Keil – Victoria Dutel

Vincent Elbaz – Stéphane Dutel

Marie Gillain – Anna

Eric Elmosnino – Thierry

Tchéky Karyo – Bruno

Eric Savin – Jean-Paul

Romain Lancry – M. Darmet

Vincent Deniard – Brice

Ezio Sutter – Baptiste 

Vicky in Gizemli Dostu Vicky in Gizemli Dostu isimli filmin konusu