Victoria Beckham, 25 yıldır 2 çeşit besinden başka birşey yemiyor!

TAKİP ET

Ünlü futbolcu David Beckham ile evli olan eski şarkıcı Victoria Beckham'ın 25 yıldır sadece 2 çeşit besin tükettiği öğrenildi. Bu bilgiyi ise eşi David Beckham verdi.

Reklam
Reklam

River Cafe Table 4 isimli bir podcast yayınına konuk olan dünyaca ünlü futbolcu David Beckham, herkesin merak ettiği sorulara samimi yanıtlar verdi. Eski şarkıcılardan Victoria Beckham ile evli olan David Beckham, eşinin yemek yeme alışkanlıkları ile ilgili se bir itirafta bulundu.

Programda eşi hakkında çok özel açıklamalarda bulunan David Beckham, Victoria Beckham'ın son 25 yıldır hep aynı şeylerle beslendiği söyledi. Eşinin sadece ızgara balık ve buharda pişirilen sebze tükettiğini belirten Beckham, en sevdiği zamanların ise Victoria'nın bu yedikleri haricinde farklı bir şey yemek istediği zamanlar olduğunu itiraf etti.


Eşi Victoria Beckham'ın en son Harper'a hamile olduğu dönemde kendi tabağında olan bazı besinlerden atıştırdığını söyleyen David Beckham, o akşamın kendisi için çok önemli bir akşam olduğunu çünkü eşinin o akşamdan sonra farklı bir şey yediğini hatırlamadığını ifade etti.

Victoria Beckham David Beckham 25 yıldır aynı yemek