VideoCoin nedir, projesi ne? VID Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

Kripto para dünyasını yakından takip eden kişiler yeni coinlerin ne olduğunu merak ediyor. Merak edilen coinlerden biri de VideoCoin adındaki sanal para oldu. Peki VideoCoin nedir, projesi ne? VID Token hakkında bilgiler...

Reklam
Reklam

VideoCoin’in son günlerdeki gelişmesi yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bunun üzerine yatırımcılar ve kripto para ile ilgilenen kişiler VideoCoin (VID) Coin’in ne olduğunu araştırmaya başladı. Yükselişleri oldukça ciddi seviyelerde olan bu kripto paranın özellikle de üst sıralarda yer almasının üzerine VıdeoCoin merak konusu oldu. Biz de bu haberimizde sizlere VıdeoCoin’in ne olduğunu paylaştık. İşte konuya ilişkin detaylar…
VıdeoCoin nedir?
VıdeoCoin’in son günlerdeki yükselişi ve popülerleşmesi hem yatırımcıların hem de kripto para meraklısı olan kişilerin dikkatini çekti. Sosyal medyada oldukça konuşulan bu kripto paranın olumlu gidişatı yatırımcıları kendine çekti. Söz konusu sanal para yani VideoCoin, son 72 saatte neredeyse %’lik bir değer kazanarak Twitter üzerinden de gündem oldu. Bu sanal paranın ani yükselişi Twitter’da trend oldu.
VideoCoin yükselecek mi?
VideoCoin, çıktığı günden beri başarılı bir yükseliş gösteriyor. Hatta yükselişi ile kendi rekorunu da kırdı. Uzmanlar bu konuya ilişkin VideoCoin’İn doğal bir yükseliş gösterdiğini ve Pumb olmadığını dile getirirken, ilerleyen zamanlarda da aynı seyirde olacağını söyledi.
Yatırımcılar bir süre VideoCoin’i takip ederek bir pumb olup olmadığını, aniden düşüp düşmeyeceğini kontrol ettiler ve pumb olmadığı kanaatine vardılar. Dolayısıyla yatırımcılar, yatırımlarını uzun vadeye yaydılar.
VideCoin, çıktığı günden beri direnç olarak kabul edilmekteyken bu direnci çok da zorlamadan aşarak hedefine varacağını göstermiş oldu. Son günlerde oldukça iyi bir çıkışı yakalayan bu sanal paranın gelecekte nasıl bir grafik izleyeceği merak ediliyor.
VideoCoin işlem hacmi yükseliyor!
VideoCoin, yükselişine devam ediyor. Bunun yanı sıra hacim yükselişi de oldukça başarılı bir seviyede. Durumun bu denli iyi olması yatırımcıları sevindiren başka bir konu.
 

videocoinnedir kriptopara vidtoken