Vienna Blood dizisinin konusu nedir?

TAKİP ET

Vienna Blood dizisi 2019 senesinde BBC kanalında yayınlanmaya başladı.Psikolojik gerilim türünde olan dizinin 2 sezonu bulunmaktadır. Vienna Blood dizisinin konusu araştırılıyor. Vienna Blood dizisinin konusu nedir? Bu haberimizde Vienna Blood dizisine ilişkin detayları sizler için derledik. İşte Vienna Blood dizisine ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Vienna Blood dizisi BBC kanalında yer almaktadır. Dizinin konusu araştırılmaktadır. Vienna Blood dizisinin konusu nedir?

Vienna Blood dizisi

Vienna Blood dizisi 1900'lerde Viyana'yı simgeleyen bazı eski ifadelerle başlar. Anlatıcı rolünü oynayan Max, Viyana'nın birçok medeniyetin toplandığı Avrupa'da önemli bir ülke olduğunu ancak şehrin ünvana takıntılı olduğunu söylemektedir. Londra'da yaşarken yalnızca Max olarak bilindiğini, Viyana'da ise doktor, nörolog veya İngiliz Dr. Max Liebermann olarak bilindiğini eklemekten çekinmedi.

 Görünüşe göre gelinlikli bir kadın karnından vurularak öldü. Genç kadın 'Hoşçakal' notu bırakarak intihar etmiş gibi görünse de etrafta silah yoktu. Aynı zamanda evinin kapısı da içeriden kilitliydi. İntihar mı cinayet mi? Kendi girdabına kapılmış olan Dedektif Oscar Reinhart, tüm bilgi ve tecrübesini bu davaya harcamıştır ve bu günlerde onunla birlikte başka bir isim daha vardır. Max Lieberman.

Max, psikanaliz ustası Sigmund Freud'a (Sigmund Freud) hayrandır, insan psikolojisinin derinliklerini incelemek için çok farklı bir yöntem kullandı, Oskar Reinhardt (Oskar Reinhardt) ekibine katıldı, psikolojik oldu ve vakayı kontrol etmek için bilinçaltı standardı. Kibirli dedektif Reinhardt soğuk ve hazmı zor olmasına rağmen olası bir cinayet zanlısının portresini hazırlama ve ceset hakkındaki kararını gösterme fırsatı buldu. Aslında münakaşa ve münakaşalarla başlayan her ortaklık, ayrılmaz bir dostluk ve çalışma tutkusuna yol açacaktır. Sherlock'un birkaç bölümüne esin kaynağı olan yazar/yönetmen Steve Thompson, bu dizi için  benzer bir mekanizma kullandı. Avrupa'nın keskin sokaklarında cinayet, suç ve suç görüntüleri gibi bazı heyecan verici gelişmeleri yansıtsa da, Ama o dönemin siyasal gelişiminden de belli bir pay aktarılmaktadır. Dizinin IMDb puanı 7,5 olarak açıklanmıştır. Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer almaktadır;

Matthew Beard – Max Liebermann

Jürgen Maurer – Oskar Reinhardt

Amelia Bullmore – Rachel Liebermann

Charlene McKenna – Leah Liebermann

Luise von Finckh – Clara Weiss

Conleth Hill – Mendel Liebermann

Jessica De Gouw – Amelia Lydgate

Oliver Stokowski – Profesör Gruner

Raphael von Bargen – Müfettiş von Bülow

Vienna Blood dizisi Vieanna Blood konusu Vieanna Blood