Vikings 7.Sezon ne zaman çıkacak? Vikings yeni sezon tarihi

TAKİP ET

İskandinav kültürünü en iyi anlatan dizilerden birisi olan Vikings'in yeni sezon tarihi dizi severlerin gündeminde bulunuyor. Peki Vikings 7.sezon ne zaman çıkacak? İşte cevabı...

Reklam
Reklam

Tarih temalı dizilerden birisi olan Vikings, geride kalan 6 sezon boyunca izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. İskandinav kültürünü en iyi anlatan dizilerden birisi olan Vikings’in yeni sezon tarihi izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Bir çok dizi sever Vikings’in yeni sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağını öğrenmek için arama motorlarını sık sık meşgul ediyor. Peki Vikings 7. sezon ne zaman çıkacak?
Vikings 7. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Vikings dizisinin 7. sezonunun çekim aşamasında olduğu çıkan söylentiler arasında bulunuyor. History kanalında yayın hayatına başlayan dizinin 7. sezonunun nasıl bir senaryoya sahip olacağı da merak konusu. Bazı söylentilere göre Vikings dizisinin 7. sezonu 2022 yılının ilkbaharında izleyenlerle buluşabilir. Koronavirüs sebebiyle bir süre ara verilen dizinin yeni sezonunun çekimlerine kısa bir süre önce başlandığı ifade ediliyor.
Vikings dizisinin 7. sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda yayıncı kuruluş veya yapımcı şirketten henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizi hakkındaki tüm bilgiler şu anlık söylentiden öteye geçemiyor.
Vikings Konusu Nedir?

Yazar Michael Hirst tarafından yaratılan Vikings dizisi İskandinav ve çevre ülkelerde yaşayan savaşçıların hikayeleri konu ediniyor. 6. sezonun final bölümünün Şubat 2020’de yayınlanmasının ardından diziye uzun bir ara verilmişti.
Vikings’in 6. Sezonunda Neler Oldu?

Kral Olaf, Kral Harald ile savaşarak onu yaralar ve sonrasında onun krallığını ele geçirir. Kral Harald ise bu yenilginin verdiği aşağılanmayı kaldıramayarak bazı adamlarını savaşçı Bjorn’dan kendisini kurtarmasını ister. Bjorn bu çağrıya olumlu olarak cevap verir ve Harald’ın bulunduğu yere doğru yola çıkar. Var Rusların görkemli ordusu Norveç semalarına gelir ve bu ordunun güçlü savaşçısı Ivar teke tek yapılan bir savaşta Bjorn’ü öldürür ve sezon sona erer.
Vikings Dizisi Oyuncuları Kimler?

Epik hikayesi ve kaliteli oyuncu kadrosuyla dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi bulunan Vikings dizisinde yer alan oyuncular şu şekildedir:
- Katheryn Winnick : Lagertha
- Alexander Ludwig : Bjorn Lothbrok
- Gustaf Skarsgård : Floki
- Georgia Hirst : Torvi
- Travis Fimmel : Ragnar Lothbrok
- Clive Standen : Rollo
- Alex Høgh Andersen : Ivar
- Peter Franzén : King Harald Finehair
- Jordan Patrick Smith : Ubbe
- Marco Ilsø : Hvitserk
- Jennie Jacques : Judith
- Maude Hirst : Helga
- John Kavanagh : The Seer
- Moe Dunford – Aethelwulf
- Alyssa Sutherland : Queen Aslaug
- Linus Roache : King Ecbert
- George Blagden : Athelstan
 

vikings dizi vikings 7. sezon